ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

روش مصرف و اجرای عایق امولسیونی قیری

روش مصرف و اجرای عایق امولسیونی قیری : عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی، مایعی ویسکوز به‌صورت امولسیون است که به‌صورت خالص و یا ترکیب با آب روی سطح اجرا می‌شود. وظیفه اصلی عایق امولسیونی جلوگیری از نفوذ املاح و یون‌های مخرب شیمیایی داخل خاک به بتن است. در اصل بهترین عایق برای مقاطع بتنی مانند فونداسیون که بخشی از آنها در خاک مدفون خواهند شد، است. عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی چسبندگی ایده آلی به سطوح دارد و پس از خشک شدن نیز دارای الاستیسیته زیاد خواهد بود. محافظت از سطوح بتنی و فلزی در برابر یون‌های مخرب موجود در خاک برای فونداسیون، دیوار حائل، زیرزمین، تونل و … به‌راحتی توسط عایق امولسیونی قیری یا پوشش امولسیونی قابل‌اجرا است.  

روش مصرف و اجرای عایق امولسیونی قیری

از دیگر کاربردهای عایق امولسیونی به‌عنوان عایق بام است، همچنین جهت ممانعت از تبخیر سریع آب بتن در حالت خمیری و درنتیجه جلوگیری از ترک خوردن آن نیز کاربرد دارد. عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی روی سطح بتن، مانع جذب آب‌شور توسط بتن می‌شود درحالی‌که سطوحی که عایق نشده باشند آب‌شور را جذب کرده و دچار خوردگی می‌شوند. بهترین گزینه برای محافظت از سطوح خارجی لوله‌های انتقال آب و مشتقات نفتی و … استفاده از عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی است و به‌صورت گسترده مورداستفاده قرار می‌گیرد. قیر امولسیون ترکیب و مخلوطی است از دو مایع (آب و قیر) که غیر قابل امتزاج هستند که در آن قیر بصورت ذرات بسیار ریزی در آب معلق هستند که در این صورت قیر را به عنوان فاز داخلی و یا فاز غیر پیوسته و مایع دیگر (آب) را فاز خارجی یا فاز پیوسته می‌ نامند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

پوشش امولسیونی قیری پوشش امولسیونی قیری, انواع قیر امولسیون

روش مصرف عایق امولسیونی قیری :

  • سطح مورد نظر باید عاری از هرگونه آلودگی، گرد و خاک، چربی و … که مانع پیوند قدرتمند بین عایق امولسیونی و سطح خواهند شد، باشد. لذا سطح باید توسط آب پرفشار یا سند بلاست و واتر جت، تمیز شود.
  • پیشنهاد می‌شود یک لایه پرایمر روی زیرآیند اجرا شود تا چسبندگی بهتری بین سطح و عایق ایجاد شود. برای ساخت پرایمر، ۵۰ درصد عایق را با ۵۰ درصد آب ترکیب نموده و به وسیله همزن مکانیکی ترکیب کنید و توسط فرچه یا غلتک، روی سطح اجرا کنید.
  • پس از خشک شدن ظاهری پرایمر، لایه اول عایق امولسیونی اجرا می‌شود.
  • اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی در دو لایه انجام می‌شود. بعد از اجرای لایه اول و خشک شدن سطحی آن، لایه دوم را اجرا کنید.
  • چنانچه در نظر دارید پس از عایق کاری روی عایق را با بتن بپوشانید، لازم است قبل از خشک شدن عایق توسط پاشش ماسه یا سیلیس سطح زبر شود تا آماده اجرای ملات یا بتن پس از حداقل ۲۴ ساعت باشد. حداقل ضخامت لازم برای پوشش عایق امولسیونی توسط بتن یا ملات ۵ سانتیمتر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.