روش صحیح درزگیری رویه آسفالت و رفع ترک های راه ها : نوع صحیح تعمیر و نگهداری جهت رویه های تخریب شده، اغلب بستگی به دانسیته و وضعیت کلی ترکها دارد. اگر ترکها مکرر بوده ولی دارای درجه بالایی از خرابی حاشیه نباشند، می توان آنها را با استفاده از آسفالت حفاظتی، به بهترین شکل، ترمیم نمود. اگر آنها دارای فرکانس کم تا متوسطی بوده اما نوعاً تا نقطه ای از خرابی زیاد حاشیه، پیشرفت کرده باشند، آنگاه ممکن است نیاز به استراتژی های ترک یا لکه گیری باشد. اگر ترکها دارای دانسیته ای متوسط بوده و کمی یا اندکی خرابی داشته باشند، می توان از طریق آب بندی یا پر نمودن، آنها را بطور موثری ترمیم نمود. همچنین ممکن است ترکها شامل معایب و خرابی های دیگری نظیر گسلش باشند و ممکن است تحت بار ترافیکی ، به شکل عمودی حرکت کنند که باید لکه گیری شوند.
عملیات آب بندی و یا پرکردن باید در آغاز پدیدار شدن و گسترش ترک های روسازی، بکارگیری شود، زیرا ترمیم به موقع، به جلوگیری از خرابی بیشتر رویه کمک می نماید. تاثیرات منفی عدم انجام عملیات آب بندی و پر کردن ترکها شامل خرابی افزونتر روسازی می گردد که این خرابی شامل شن زدگی و حرکت و جابجایی ترکها به همراه چاله ها و تورم در اثر یخ بندان می باشد. آب بندی ترک و پر کردن ترک، دو عملیات متفاوت می باشند که به منظور ترمیم موثر یک روسازی، می بایست تفاوت آنها را کاملاً درک نمود. آببندی ترک، عملیات دقیقی می باشد که به منظور جلوگیری از ورود آب به سازه روسازی طراحی شده است و شامل آماده سازی دقیق و کامل ترک و به دنبالآن، پخش ماده ای با کیفیت در وضعیت پخش خاصی می باشد. آببندی ترک معمولاً بر روی ترکهای فعال انجام می شود. ترک های فعال، ترک هایی می باشند که در نتیجة تغییرات دما و یا بار ترافیکی، حرکت افقی و یا عمودی قابل ملاحظه ای دارند. این ترک ها (ترک های فعال) نوعاً دارای حرکت افقی و عمودی 2.5mm و یا بیشتر می باشند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
روش های درزگیری آسفالت, بهترین درزگیری راه ها در کرج
پر کردن ترک، عملیاتی است که به منظور کاهش میزان نفوذ آب به درون یک روسازی و تقویت روسازی مجاور طراحی شده است. عملیات پر کردن ترک، بطور معمول بر روی ترکهای غیر فعال و ترک هایی اعمال می شود که برای آببندی مناسب نمی باشند.