روش های اصلاحی برای آسیب دیدگی های آسفالت های قدیمی : هر گاه در راه ها بر اثر فشار ترافیکی و خرابی جسم راه آسفالت سطح راه خراب شده و با به شکل موزائیکی درآمده باشد بواسله دستگاه کاتر آسفالت های خراب شده را بصورت شکل های منظم خارج نموده و چنانچه زیرسازی نیز دچار آسیب دیدگی شده بود نسبت به اصلاح آن نیز اقدام می کنیم سپس یک لایه تک کت ریخته و با آسفالت مرغوب رویه را مرمت می نمائیم. روسازی راه ها به طور دایم در معرض انواع گوناگونی از تنش های ناشی از عواملی مانند بار ترافیکی ، تغییر دما و میزان رطوبت ، و تغییر شکل لایه های زیرین و بستر قرار دارند . که این تنش ها منجر به پیدایش نقایص و خرابی هایی در روسازی می گردند.
بطور کلی عملیات تعمیر و نگهداری روسازی به سه نوع تقسیم می گردند : نگهداری پیشگیرانه، اصلاحی و اضطراری. لکه گیری بعنوان یکی از روش های نگهداری، فرایندی است که در آن، محدوده ای از آسفالت که دارای خرابی زیادی است، برداشته شده و جایگزین می شود و یا مصالح دیگری افزوده می شود تا محدوده تخریب شده را پوشش دهد. لکه گیری معمولا به منظور آماده سازی برای انجام بهتر دیگر روشهای تعمیر و نگهداری اصلاحی ، حفاظت رویه، یا عملیات پیش ترمیم قبل از پخش یک روکش انجام می شود. لکه گیری سطح رویه را به شکلی احیا می کند که امکان بکارگیری موفقیت آمیز سایر ترمیم های حفاظتی میسر گردد . لکه گیری عمیق روسازی روشی برای اصلاح دایمی خرابی هایی است که معمولا خرابی با شدت زیاد می باشند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
۱- روش های لکه گیری چاله ها
۲- روش لکه گیری عمیق و نیمه عمیق
۳- روش لکه گیری سطحی (جدید)
۴- روش لکه گیری با استفاده از بازیافت مصالح (جدید)
ترک ها، چاله ها ، تغییر شکل ها و دیگر انواع خرابی ها، آخرین نتیجه و پیامد فرسوده شدن روسازی می باشد . بدلیل بروز خرابی ها و نقایص ایجاد شده، روسازی ها مستلزم نوعی از تعمیر و نگهداری هستند . هدف از نگهداری روسازی، اصلاح نقایص ایجاد شده توسط خرابیها و حفظ روسازی از آسیب و خسارت بیشتر می باشد. روش های اصلاحی برای این آسیب دیدگی ها با توجه به نوع و علل ایجاد آن بایستی در مشخصات فنی خصوصی تصریح گردد. پس از انجام اصلاحات فوق بستر را باید با جاروی مکانیکی یا هوای فشرده و با شستشو، از هر گونه مواد خارجی، گرد و غبار، جلو لای پاک و تمیز نموده و اندود سطحی کرد. برای آنکه عرض آسفالت مطابق نقشه های اجرایی باشد، باید محور راه و کنار طرفین آسفالت به دقت علامت گذاری و خط کشی شود. فاصله نقاط برای خط کشی در خطوط مستقیم حدود ۴۰ متر و در قسمت ها ۵ تا 10 متر خواهد بود. هرگونه عملیات انجام شده ترمیمی به منظور آماده کردن سطح راه باید قبل از اجرای اندود نفوذی و یا سطحی و پخش نخستین بشر آسفالتی به تصویب دستگاه نظارت برسد.