ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

مراحل تولید ماستیک پلی یورتان جهت ایزولاسیون

مراحل تولید ماستیک پلی یورتان جهت ایزولاسیون : ماستیک پلی یورتان برای انواع فعالیت های ساختمانی نظیر ساخت و ساز و یا تعمیر و بازسازی به کار برده می شود و از محبوبیت بالایی برخوردار است. البته ماستیک های پلی یورتان بصورت تک جزئی و دوجزئی تولید می شوند و هرکدام موارد استفاده خودشان را دارند. بطورکلی ماستیک های پلی یورتان برای استفاده در سطوح افقی و عمودی قابل استفاده هستند چراکه این چسب ها هیچگونه شره کردن و ریزش از روی سطح عمودی ندارند.  

مراحل تولید ماستیک پلی یورتان جهت ایزولاسیون

ماستیک پلی‌یورتان یک ماده پلیمری است که در بسیاری از صنایع، از جمله ساخت و ساز، خودروسازی و صنعت روکش‌ها استفاده می‌شود. تولید ماستیک پلی‌یورتان عموماً شامل مراحل زیر است:

تهیه مواد اولیه: مواد اولیه استفاده شده در تولید ماستیک پلی‌یورتان شامل ایزوسیانات و پلی‌ال‌الکترولیت (پلی‌ال‌اول) است. ایزوسیانات‌ها معمولاً از راه‌های شیمیایی تولید می‌شوند و پلی‌ال‌الکترولیت‌ها از طریق ترکیب واکنش‌های شیمیایی مشتقات پلی‌استایرن با اپوکسی‌رزین‌ها تهیه می‌شوند.

مخلوط‌سازی مواد اولیه: در این مرحله، ایزوسیانات و پلی‌ال‌اول به ترتیب مشخص و با نسبت مورد نیاز با هم مخلوط می‌شوند. مخلوط‌سازی معمولاً به وسیله میکسرها و مخلوط‌کننده‌های خاص انجام می‌شود. در این فرآیند، مواد اولیه با یکدیگر واکنش می‌کنند و به تشکیل لاستیک پلی‌یورتان می‌پردازند.

واکنش پلیمریزاسیون: در این مرحله، واکنش پلیمریزاسیون یا ترکیب مولکولی رخ می‌دهد. ایزوسیانات و پلی‌ال‌اول با یکدیگر واکنش می‌کنند و لینک‌های پلی‌یورتان را تشکیل می‌دهند. این واکنش به صورت رشته‌ای ادامه پیدا می‌کند و باعث ایجاد ساختار شبکه‌ای درون ماستیک پلی‌یورتان می‌شود .جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

چسب ماستیک سوسیسی چسب ماستیک سوسیسی, ماستیک پلی یورتان

تقویت و پخت: پس از واکنش پلیمریزاسیون، ماستیک پلی‌یورتان نیاز به تقویت و پخت دارد تا خواص مکانیکی و فیزیکی بهینه‌ای به دست آید. در این مرحله، ماستیک پلی‌یورتان به عنوان یک ماده قابل تقویت به ماشین‌های خاص منتقل می‌شود که در آنها فشار و دماهای مشخصی به آن اعمال می‌شود. این فرآیند به عنوان پخت معروف است و باعث تقویت ساختار ماستیک پلی‌یورتان می‌شود.

برش و شکل‌دهی: پس از تقویت و پخت، ماستیک پلی‌یورتان به شکل‌دهی نهایی می‌پردازد. این فرآیند شامل برش، برشکاری، تراشکاری و ماشین‌کاری قطعات می‌شود تا شکل و ابعاد نهایی به دست آید. این قطعات می‌توانند برای مصارف مختلف در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گیرند.

آزمون و کنترل کیفیت: در انتهای فرآیند تولید، ماستیک پلی‌یورتان مورد آزمون و کنترل کیفیت قرار می‌گیرد. این شامل آزمون‌های فیزیکی و مکانیکی مانند مقاومت به کشش، انعطاف‌پذیری، مقاومت به فشار و دمای کاربردی است. همچنین، آزمون‌های شیمیایی و آزمون‌های خاص دیگر نیز ممکن است صورت گیرد تا اطمینان حاصل شود که ماستیک پلی‌یورتان با استانداردهای مورد نیاز سازگاری دارد. با اتمام این مراحل، فرآیند تولید ماستیک پلی‌یورتان کامل می‌شود و آماده استفاده در صنایع مختلف می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.