بهترین امولسیون های قیری دیر شکن یا پایدار : قیر یکی از مواد بسیار کاربردی است که امروزه در بسیاری از صنایع استفاده میشود و به دلیل داشتن ویژگیهای منحصربهفردی مانند چسبندگی عالی و نفوذناپذیری بالا در برابر آب مورد توجه ویژهای قرار گرفته است. به طور کلی، قیر انواع مختلفی داشته و هر کدام از آنها نیز از ویژگی، قابلیت و کاربردهای متعددی برخوردار هستند. در این میان نیز، یکی از انواع آنها قیر امولسیون است که در آن از مواد مختلفی مانند نمک قلیایی، اسیدهای آلی یا نمک آمونیوم به عنوان ماده امولسیون ساز استفاده میشود.
این دسته شامل امولسیون های قیری است که پس از تماس با مصالح سنگی پایداری زیادی دارند . این امولسیونها را می توان با مصالح سنگی با دانه بندی پیوسته و مقادیر زیادی ریزدانه استفاده نمود. امولسیون های قیری دیر شکن کند روانی کمی دارند که می توان با اضافه کردن آب کندروانی آنها را بیشتر کاهش داد. این گروه وقتی رقیق گردند می توانند برای اندود سطحی آب بندی سطح روسازی بدون مصرف سنگدانه و فرو نشاندن گرد و غبار استفاده شوند . اگر سرعت شکست تندتری در مخلوط آسفالتی مثلا در دوغاب امولسیون قیری مورد نیاز باشد می توان به آن سیمان پرتلند یا آهک هیدرانه اضافه نمود . امولسیون های قیری از نظر بار الکتریکی ذرات معلق قیر به سه نوع کاتیونیک، آنیونیک و غیریونی طبقهبندی میگردند که هر یک از آنها با امولسیون سازهای مختلف ساخته می شوند . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
بار الکترواستاتیک ذرات شکستن یا تنظیم زمان در امولسیون، اگر بار ذرات منفی باشد، امولسیون قیر آنیونی نامیده می شود و خود را با حرف A معرفی می کند. در غیر این صورت قیر به عنوان کاتیونی شناخته می شود و حرف C دارد. هنگامی که روی یک سطح اعمال می شود، قیر باید بشکند و سفت شود. شکستن به معنای تبخیر آب است که قیر را به اندازه کافی قوی می کند تا به سنگدانه ها بچسبد . مدت زمانی که برای امولسیون قیر لازم است تا آب خود را از دست بدهد و مانند یک قیر معمولی رفتار کند، نرخ واکنشپذیری نامیده می شود. این پارامتر تعیین می کند که آیا امولسیون سریع گیر، متوسط گیر و کند گیر است . هنگامی که این قیر روی یک سطح اعمال می شود، انتخاب نوع تنظیم مناسب بسیار مهم است.