انواع مختلف عایق رطوبتی دیوار بارانگیر ساختمان : در گذشته قیرگونی و ایزوگام دو گزینه اول برای عایق بندی دیوار جانبی محسوب میشدند اما امروزه با پیدایش عایقهای شیمیایی، مواد پلیمری و نانو بسیاری از ساختمانسازان به سراغ محصولات جدیدتر با عملکرد بهتر میروند. عایق بندی دیوار جانبی میتواند تا ۶۰ درصد مصرف انرژی را کاهش دهد و از انتقال حرارت جلوگیری کند. به همین دلیل نباید به این موضوع به عنوان یک هزینه اضافی نگاه کرد. به علاوه در صورت ورود رطوبت به داخل ساختمان و دیوارها، احتمال ایجاد خسارتهای سنگین بسیار زیاد است. در زمان انتخاب مصالح مناسب علاوه بر هزینه باید به ضریب هدایت حرارتی، میزان حساسیت عایق به رطوبت، مقاومت فشاری، سهولت نصب و اجرا، سهولت تعویض، دوام، اشتعالپذیری و مقاومت در برابر عوامل مخربی مثل قارچ و باکتری توجه کرد. بسیاری از عایقهای معدنی با وجود ضریب انتقال حرارت پایین، مقاومت خوبی در برابر رطوبت ندارند و نمیتوانند گزینه مناسبی برای عایق بندی دیوار جانبی باشند.
عایق های رطوبتی انواع مختلفی دارند مانند ایزوگام، عایق های رطوبتی پلیمری، عایق های رطوبتی نانو و… که برای عایق بندی انواع سطوح استفاده می شود. اما استفاده از عایق سنتی مانند ایزوگام امروزه توصیه نمی شود. بیشتر شهروندان برای جلوگیری از ایجاد نم و رطوبت از ورقه های حلبی و ایزوگام استفاده می کنند، که استفاده از آن ها علاوه بر 2 برابر شدن هزینه اجرا، باعث ایجاد جلبک در مناطق شمالی کشور و آلودگی صوتی می شود.
عایقهای رطوبتی را میتوان یکی از مهمترین انواع عایق ساختمانی دانست که استفاده از آنها در قسمتهای مختلفی همچون سقف و کف ساختمان بسیار ضروری و لازم است و نباید بههیچعنوان نادیده گرفته شوند. درصورتیکه از عایقهای مناسب برای ساختمانها استفاده نشود ورود آب و رطوبت به داخل ساختمان میتوان خسارتها و آسیبهای مختلفی ایجاد کند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق حرارتی دیوار نانو, پوشش های نانو رطوبتی