مزایای عایق های الاستومری فومی حرارتی صوتی : عایق الاستومری، با توجه به ویژگیهای منحصر به فردی که دارد، در زمینههای مختلفی کاربرد دارد. یکی از مصارف اصلی این عایق، در ساختمان سازی است. برای عایقکاری تاسیسات ساختمانی، معمولا از عایق الاستومری استفاده میشود. مثلا عایق کاری کانال کولر و لولههای سرد و گرم، با این عایق انجام میشود. برای عایق اتصالات و مخازن نیز در صنعت خودروسازی از عایق الاستومری استفاده میشود.
این عایقها، در برخی شرایط، به عنوان عایق صوتی هم استفاده میشوند. اما در بخش قبلی دیدیم که برای رسیدن به بهترین نتیجه در این کار، بهتر است از عایقهای مخصوص صوت مانند عایق کوبه ای استفاده کنیم. عایقهای الاستومری، بیشتر برای عایقکاری لولهها در ساختمان و مصارف صنعتی کاربرد دارند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
یکی از نکات قابل توجه در مورد عایق های الاستومری این است که حتی اگر این عایق در برابر ضربات مکانیکی آسیب ببیند، قسمت آسیب دیده عایق نیز در مقابل جذب رطوبت و رشد قارچ و باکتری ها مقاوم است. در عایق الاستومری عموما از چسبهای ساده استفاده میشود در حالی که در عایق صوتی از چسبهای مسلح نخدار به منظور دوام و استحکام، طول عمر و قدرت چسبندگی استفاده میشود. یکی دیگر از عواملی که در حذف و جذب صدا تأثیر بسزایی دارد، دانسیته یا چگالی ماده میباشد و هر چه مقدار دانسیته ماده بیشتر باشد عایق مناسبتری برای صوت میباشد. عایقهای الاستومریک حد اکثر دارای دانسیته 50 کیلوگرم به ازای هر متر مکعب هستند که این عدد برای عایق صدا سلول باز شرکت آرام گستر پارس از 70 تا90 کیلوگرم به ازای هر متر مکعب قابل استفاده است. برخی از شرکتها نیز برای کاهش قیمت تمامشده خود ضخامت الاستومری را از 6 میلیمتر تا 30 میلیمتر انتخاب میکنند که این موضوع نیز در عملکرد صوتی عایق بسیار تعیین کننده است؛ چرا که همانند دانسیته، که هرچه بیشتر باشد تاثیر حذف صدا بیشتر میشود، افزایش ضخامت نیز با کم کردن صدا رابطه مستقیم دارد. در نتیجه ضخامت پایین این عایق ها تأثیر عایق صوتی بودن آن را کاهش میدهد.