عایق کاری صوتی کف توسط کفپوش های صوتی : عایق صوتی کف انواع مختلفی دارد و قابل استفاده در دیوار، کف و سقف است. با پیشرفت فناوری نانو، عایقهای صوتی نانو با ضخامت و وزن کم به بازار آمده اند. عایق هایی مانند پلی اتیلن و پولی اورتان دارای اجرای راحت بوده و به محیط زیست آسیب نمی رسانند، به صورت رولی و پاششی موجودند. این نوع عایق برای استفاده در ساختمان های در حال ساخت یا زمانی که مرحله اجرای کف در آن ها تکمیل شده است، کاربرد دارد. اجرای عایق صوتی کف با توجه به نوع عایق و زمانی که استفاده می شود، سه روش دارد؛ عایق صوتی در حین ساخت، پس از اجرای کف یا روکار.
یکی از راه های نسبتا ارزان برای انجام عایق کوبهای، زیرسازی است. با استفاده از این روش می توانید بسیاری از ضربههای کوبهای، به استثنای ضربات بسیار شدید را از بین ببرید. اگر قصد دارید با هزینه اندک و یا با روش های ابتدایی تا حدی جلوی صداهای مزاحم را بگیرید. برای این کار، مواد میراکننده، مانند کف پوش های از جنس وینیل، لاستیک، چوبپنبه و یا حتی استفاده از فرش ها و موکت های مناسب، از جمله مواد موثر در عایق کاری کوبهای است. برای اجرای عایق صوتی آپارتمان هایی که از سیستم گرمایش از کف استفاده می کنند، باید لوله کشی پس از اجرای عایق انجام شود، چون این محصولات عایق سرما و گرما هم هستند. هر عایق بسته به نوع ترکیبات و ضخامت برای یک مکان خاص ساخته شده است. کیفیت، نوع عایق و برند آن مهم است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
بهتر است تمامی موارد ذکر شده در یک عایق صوتی وجود داشته باشد ، دلیل اصلی این امر این است که تمامی موارد مکمل یکدیگر هستند و با توجه به شرایط ساختمان ها مکان های مورد نیاز عدم وجود هر یک از قابلیت های ذکر شده باعث بروز مشکل در مراحل عایق کاری خواهد بود.