فروش قیر عایق های ساختمانی آب بند کننده کرج : قیر شل که نام اصلی آن قیر 60.70 میباشد، محصول تولیدشده حاصل هوادهی وکیوم باتوم دربرجهای خلاء میباشد، قیرشل که دردمای 49 تا 56 درجه سانتیگراد (نقطه نرمی) روان و جاری میشود و دارای درجه نفوذ 60 تا 70 صدم میلیمتر میباشد، از لحاظ مشخصات ظاهری قیرشل بصورت نرم و در هوای گرم حدود 40 درجه سانتیگراد تا حدودی روان است واز موارداستفاده قیرشل یکی برای چسباندن ایزوگام و یا پوشش لایه اول قیرگونی به عنوان چسب روی سطح مورد نظر میباشد و نیز اکثرا از قیر 60.70 برای ساخت اسفالت استفاده می گردد. قیر 60/70 به صورت عمده در صنایع ساختمان سازی و برای ایزولاسیون سطوح داخلی و خارجی ساختمان به کار می رود ، به همین جهت کیفیت مطلوب در این نوع از قیر اهمیت بالایی دارد و باعث جلوگیری از هزینه های تعمیر و بازسازی موضعی می شود.
قیر ماده اتصال دهنده ضد آب نیز به طور سنتی نقش مهمی در آب بندی سقف های مسطح دارد. با غشا های سقفی کلاسیک قیر، لایه های پوششی از قیر پاشیده شده با سنگدانه تشکیل شده است. در این بین پارچه حامل ساخته شده از پلی استر یا شیشه وجود دارد. ورق های قیر از نظر ابعادی پایدار و بادوام بوده و همچنین در برابر اسیدها، قلیا ها و نمک ها مقاوم هستند. از ورق های قیر پلیمری اکنون به عنوان استاندارد برای لایه فوقانی ضد آب بودن سقف مسطح استفاده می شود. غشا های سقفی قیری را نیز می توان به راحتی بازیافت کرد. قیر همچنین در محافظت از ساختمان، به ویژه در آب بندی دیوار ها نقش مهمی دارد. فروش قیر همواره از پر فروش ترین محصولات در حوزه ساخت و ساز است که علاوه بر داخل ایران، تولید کننده قیر صادراتی درصد بسیاری را به کشور های دیگر شامل می شود. در ساخت و ساز های مسکونی به طور عمده از پوشش های ضخیم قیر اصلاح شده پلاستیکی (KMB) استفاده می شود. چند سالی است که اینها با مهرهای FPD بدون قیر رقابت دارند. استفاده از محصولات FPD نسبت به پوشش های ضخیم قیر آسان تر است و مهمتر از همه، ترمیم آنها بسیار سریع تر است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
قیر یک فرآورده طبیعی است که به حالت محلول در نفت خام موجود است و از هیدروکربورهایی با وزن مولکولی بالا تشکیل شده است. قیر دارای رنگ مشکی براق است و عمده ترین ویژگی آن، غیر قابل نفوذ بودن در برابر آب و نیز خاصیت چسبندگی آن است. قابلیت چسبندگی قیر بیشتر در راه سازی مورد استفاده قرار می گیرد به طوری که به صورت لایه نازکی دور دانه های سنگی را گرفته، آن ها را به یکدیگر می چسباند و تشکیل آسفالت را می دهد.