عایق کاری دور تا دور حمام و سرویس بهداشتی : عایق کاری سرویس بهداشتی یکی از اقدامات ضروری برای جلوگیری از ریزش و تجمع آب در حمام و دستشویی است. نم زدگی سرویس های بهداشتی علاوه بر اینکه بوی نامطبوعی در ساختمان تولید میکند، باعث رشد قارچ و کپک نیز خواهد شد. انواع عایق سرویس بهداشتی برای آب بندی سرویس بهداشتی در بازار وجود دارد که هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.
استفاده انواع عایق سرویس بهداشتی در ساخت و بازسازی سرویس بهداشتی اجتناب ناپذیر بوده و تقریبا میتوان گفت که مهمترین بخش از مراحل اجرای یک سرویس بهداشتی است. با توجه به میزان بالای شستشو و رطوبت موجود در یک سرویس بهداشتی توالت دستشویی و حمام این دو قسمت از منزل از مکانهایی هستند که حتما بایستی از بهترین عایق سرویس بهداشتی استفاده شود. اجرای عایق سرویس بهداشتی پس از لوله کشی فاضلاب و کف سازی و شیب بندی صورت می گیرد. عایق کاری دور تا دور حمام سطح نباید خیس باشد و ابتدا باید حتی الامکان از گرد و غبار و چربی و کثیفی پاک شود.
مرحله اول : نانو رنگ عایق رطوبتی شفاف را به نسبت مساوی با آب رقیق می کنیم سپس با استفاده از قلم مو یکدست نانو رنگ را دور تا دور حمام و سرویس اجرا می کنیم.
مرحله دوم : به نسبت یک به ۱۰ یعنی یک واحد نانو رنگ عایق رطوبتی شفاف بوژان و ۱۰ واحد پودر بند کشی – و یا سیمان سفید – را با هم ترکیب می کنیم تا ملات یکدست و یکنواختی درست شود که قابلیت اجرا با قلم مو را داشته باشد . سپس با استفاده از قلم مو روی کناره های دور تا دور حمام یا سرویس بهداشتی – یا به اصطلاح ماهیچه ها – را با استفاده از این ترکیب پر می کنیم. مرحله سوم رفع نم و نشتی حمام : پس از خشک شدن این ملات که حداکثر ۴ ساعت طول می کشد، با استفاده از قلم مو یکدست رنگ عایق رطوبتی روی ماهیچه ها اجرا می کنیم . تا ترک های احتمالی سطح پر شود و سطح کاملا آب بند گردد. تا زمانی که سطح خشک نشده باشد از مرطوب کردن حمام و سرویس بهداشتی خودداری کنید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
از مهمترین علائمی که نشاندهنده مشکلات نم زدگی سرویس های بهداشتی است میتوان به تغییر رنگ کاشی، پوستپوست شدن دیوار، ترشح بوی نم و رطوبت و لق شدن کاشی اشاره کرد. وجود لکههای قهوهای تا زرد نشان از نم زدگی سرویس بهداشتی خبر میدهد.