اجرای انواع عایق صوتی و آکوستیک در ساختمان ها : بهترین راه برای کاهش سروصدا و برقراری آرامش، استفاده از فوم های صداگیر یا جذب کننده های صوت است که به آن «عایق صوتی» می گویند. عایق صوتی، تجهیزاتی است که منافذ موجود در سقف و دیوارهای ساختمان را پر می کند و از انتقال صدا جلوگیری می کند. با کمک عایق صوتی، می توان آرامش و تمرکزی بیشتری را تجربه کرد و آلودگی صوتی محیط را به شدت کاهش داد. برای عایقهای صوتی که بصورت توکار یا روکار نصب میشوند پوشش و لایه های گوناگونی وجود دارد که باعث زیبایی و همچنین محافظت بهتر از عایق صوتی میشوند.
برای عایقهای صدای توکار مثلا گچ ، کناف و یا انواع پوششهای دیوار و سقف، و برای عایق روکار، کناف و سایر پوشندههای دکوری و تزیینی مناسب میباشد. سیمان ، پارکت، لمینیت ، سنگ و غیره نیز پوششهایی هستند که برای عایق صوتی کف استفاده میشوند. بعضی از عایقهای صوتی مخصوص محیطهای خارجی که مانع انعکاس هستند، پوشش نمی خواهند. عایقهای صوتی دو نوع شیوهی نصب دارند: توکار و روکار عایق صوتی توکار در لابهلای بافت دیوار، سقف، کف و یا هر محلی که مورد نظر است به کار میرود. انواع عایق صوتی توکار عبارتند از: عایقهای صوتی نانو، فوم اکس پی اس، پشم سنگ، ورقههای یونولیتی، فوم اسپری شونده پلی یورتان، فوم بازیافتی ریباند، عایق پشم شیشه و فومهای عایق لوله. عایق صوتی روکار روی سطوح نصب میشود. انواع عایق صوتی روکار عبارتند از: فوم شانه مرغی ، فوم عایق صدای صاف ، فوم منشوری (گوهای یا هرمی) ، پنل های آکوستیک دکوراتیو و عایقهای دکوراتیو. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
انتخاب عایق صوتی, عایق بندی صوتی دیوار
استفاده از عایق صوتی در دیوارهای ساختمانهای جدید جهت جلوگیری از انتقال صدا بین اتاقهای مجاور. به منظور جلوگیری از انتقال صدای نامطلوب جریان سریع آب به هنگام تخلیه فلاش تانک توالت، لولههای پلاستیکی تخلیه آب را عایق بندی کنید.پشت هم قرار ندهید. عایق صدا نوعی سنجش برای جلوگیری از پخش شدن امواج صوتی است. این از دست دادن انتقال صدا است که با تفاوت دسی بل ها بین صدای حادثه و صدای نفوذ یافته بیان شده است. هرچه عدد بالاتر باشد ، خاصیت عایق صدا بهتر است. عایق صوتی روکار مخصوص خانه، محل کار و هر فضایی ست که از پیش ساخت آن به پایان رسیده و مجددا قصد بنایی و تخریب وجود ندارد. این عایقها بر روی دیوار ، سقف ، کف و.... نصب میشوند. در صورتی که مشتری ظاهر آن را بپسندد نیازی به پوشش بر روی آن نیست. اما اگر مشتری ظاهر عایق روکار را نپسندد و یا محل نصب به گونهای باشد که امکان آسیب دیدن عایق وجود داشته باشد باید از پوششی بر روی آن استفاده کرد.