اجرای عایق بندی حرارتی دیوارهای داخلی با بهترین پوشش ها : دیوارهای ساختمان راهم از داخل و هم از خارج می توان عایق بندی کرد . درعایق کاری خارج دیوارها معمولا با گرم شدن داخل ساختمان گرما داخل دیوارها باقی می ماند و درصورتی که محیط داخلی ساختمان سرد شود، گرمای دیوارها داخل ساختمان را گرم می کند .از این روش برای ساختمان های مسکونی بیشتر اشتفاده می شود اما در روش عایق کاری داخل دیوارها که معمولا برای ساختمان های اداری انجام می دهند ، گرمای داخل ساختمان باعث گرم شدن دیوارها نمی شود و تغییرات دمای ساختمان در این روش بالاست . بهتر است در این ساختمان ها از دستگاه های کنترل دما استفاده گردد.
عایق حرارتی دیوار داخلی یعنی کاهش انتقال حرارت بین اشیا در تماس حرارتی یا در محدوده تاثیر تابشی. به عبارت دیگر عایق حرارتی یعنی انتقال انرژی حرارتی بین اشیا با درجه حرارت متفاوت. عایق حرارتی میتواند با روش ها یا فرآیندهای خاص طراحی شده و همچنین با اشکال و مواد مناسب تولید گردد. عایق کاری جداره های خارجی ساختمان، می تواند 35 تا 55 درصد از اتلاف حرارت ناشی از سقف، کف و دیوارهای مجاور فضای آزاد را کاهش دهد. انتخاب روش مناسب عایقکاری ساختمان نیازمند توجیه فنی اقتصادی می باشد و به عوامل مختلفی نظیر وضعیت جدار، هزینه عایقکاری، نمای خارجی ساختمان و ... بستگی دارد. در واقع در راستای عایق نمودن ساختمان ها بهترین راهکار استفاده از متریال های مناسب در زمان ساخت و احداث سازه چه در مرحله سفت کاری و چه در مرحله نازک کاری می باشد. استفاده از عایق های حرارتی در ساختمان ها روشی بسیار عالی برای صرفه جویی در هزینه ها و کاهش مصرف سوخت می باشد بهترین کار این است که این عملیات در زمان ایجاد و ساخت بنا صورت گیرد. افزون بر این موارد استفاده از مصالح ساختمانی مرغوب و با کیفیت بالاراهکاری دیگر برای ممانعت از جابه جایی حرارت و گرما می باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
انتخاب و استفاده از عایق حرارتی با کارآیی بالا در دراز مدت بسیار اهمیت دارد. اما علاوه بر انتخاب عایق مناسب باید در انتخاب ضخامت عایق نیز حساس باشیم و مناسبترین ضخامت را برای عایق خود انتخاب کنیم. پس انتخاب ضخامت برای هر عایقی به اندازه انتخاب نوع عایق اهمیت دارد. برای دیوارهایی که دارای حفره های فراوانی است، عایق حرارتی دیوار توکار بهترین انتخاب است و علاوه بر ویژگی های حرارتی باعث پر شدن این گونه حفره ها در داخل دیوار می شود. باعث بالاتر رفتن استحکام دیوار شده و سطوح داخلی دیوارها را محکم تر کرده و از متراکم شدن و تخریب آن در بلندمدت جلوگیری می کند.