خرید عایق صوتی فومی جهت آکوستیک نمودن سطوح ساختمان : عایق های صدا که با نام اکوستیک نیز شناخته می شوند، به عنوان جاذب صدا در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. این نمونه عایق انواع مختلفی دارد که از میان آن ها می توان به عایق های صوتی فوم پلی اتیلن، شانه تخم مرغی، فوم ریباند، اسپری فوم پلی یورتان، پشم سنگ، فوم XPS، فلکسی پنل، دیفیوزهای صوتی و غیره اشاره کرد. از ویژگی های مهمی که در هنگام خرید عایق صدا باید به آن توجه داشته باشید، استفاده از نمونه ای است که از جذب صدای بالایی برخوردار بوده و همچنین توانایی شکست صوت خوبی داشته باشد. وزن کم، نصب آسان، مقاومت بالا در برابر گرد و خاک و خوردگی و هم چنین حتی الامکان آنتی باکتریال بودن، از دیگر ویژگی هایی است که باید در هنگام انتخاب و خرید عایق های صوتی به آن ها توجه داشته باشید. توجه به انتخاب نمونه مناسب از این عایق با توجه به قسمتی که قصد استفاده از آن را دارید نیز از دیگر نکات مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید.
به طور کلی عایق صوتی به سه دسته جاذب های صوتی، دیفیوزها و بیس ترپ ها تقسیم بندی می شوند. حال سوال این جاست که استفاده از کدام یک می تواند تاثیر بهتری داشته باشد؟ متخصصان در این زمینه بر این باورند، برای دستیابی به نتیجه مناسب، بهتر است از هر سه مورد در ساختمان سازی و به عنوان عایق صدا استفاده نمایید. عایق صوتی را میتوان بر روی دیوارها، کفها و سقفها اعمال کرد تا صدای محیط جذب شود. این کار در ساختوسازهای کشور به ندرت انجام میشود، نیاز است که در مقررات ساختمان سازی به یک ضرورت تبدیل شود. سَر و صدای اضافی مخل آسایش است و باعث مشکلات متعدد در زندگی آپارتمان نشینی میشود. از این رو، لازم است به غیر دیوارها، عایق صوتی سقف آپارتمان را جزء مراحل اساسی ساخت در نظر گرفت. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
یکی از قسمت هایی که می توان از عایق صدا یا اکوستیک در آن استفاده کرد، سقف می باشد. استفاده از عایق صوتی سقف برای جلوگیری از انتقال صدا از طبقه بالایی می باشد. به کارگیری عایق های صوتی ضربه ای نیز از دیگر نمونه هایی است که در سقف مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از عایق صوتی ضربه ای به منظور کاهش نفوذ صدا از طبقه بالا صورت می گیرد. برای مثال نمونه ای از کاربردهای آن کاهش صدای ناشی از راه رفتن افراد می باشد.