انواع روش های آب بندی چاله آسانسور در آپارتمان های نوساز : بهترین روش آب بندی و عایق کاری چاله آسانسور در زمان بتن ریزی و قبل از آن است ، یعنی زمانی که چاله آسانسور در حال طراحی و ساخت است باید از موادی در بتن استفاده نمود که به آب بندی چاله آسانسور کمک نماید.استفاده از افزودنی های آب بند کننده مناسب در هنگام اجرای بتن فونداسیون در راستای تولید یک بتن آب بند میباشد. اما متاسفانه در بسیاری از مواقع مشاهده می شود به دلایل اقتصادی و یا عدم آگاهی کافی سازندگان و تصمیم گیران این سیستم آب بندی در سازه های بتنی صورت نمی گیردو معمولا در بیشتر موارد سازندگان با مشکل جمع شدن آب در کف چاله آسانسور مواجه هستند.
با افزایش جمعیت شهرها آپارتمان نشینی بهشدت در حال همهگیر شدنه و داشتن آسانسور برای یک سازه ساختمانی مرتفع از الزامات اون ساختمون به حساب میاد. آسانسور وسیلهی حساسیه و به خاطر جابهجایی سرنشینان خودش در ارتفاع، باید خیلی از موارد امنیتی رو تو ساختنش در نظر گرفت، برای همینه که استانداردسازی این سازه حائز اهمیته. یکی از المانهای استانداردسازی که حتماً باید رعایت بشه تا به اون آسانسور بشه گفت، آسانسور استاندارد، آب بندی اصولی چاله آسانسوره. همینطور که میدونید بخشی از تأسیسات برقی آسانسور در داخل چاله آسانسور قرار داره و خب وجود برق و آب در کنار هم میتونه خطرناک باشه. بخصوص اینکه اتصال کوتاه در هر یک از بخشها و سنسورهای آسانسور در اکثر موارد عامل اختلال جدی در کارکرد آسانسوره و علاوه بر خرابی آسانسورها، گاها اتفاقات جبران ناپذیری رو رقم میزنه. از طرف دیگه زنگزدگی اتصالات و عناصر فلزی آسانسور هم ممکنه در دراز مدت باعث ضعف در اتصالات و متعاقباً ضعف در عملکرد آسانسور بشه. به همین دلیل پر واضح است که آببندی چاله آسانسور باید به صورت جدی موردتوجه مهندسین و تکنسینهای ساخت و مجریان آببندی قرار بگیرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
با توجه به حساسیت های بالایی که وجود دارد، برای آب بندی در مقاطع منفی نفوذ آب (نفوذ آب از خارج به داخل) بایستی تمام روشهای مکمل را بکار برد تا این احتمال حتی الامکان به صفر میل کند. برای اینکار سه روش آب بندی بصورت مکمل عمل می کنند.
هر کدام از روش های یاد شده فنون و تخصص ویژه ای دارد که برای دست یابی به نتیجه درست بایستی حتما مورد توجه قرار گیرند. از آن جمله می توان به دانش انتخاب نوع مصالح برای شرایط و جنس خاک و تراز آب و فشارهای هیدرواستاتیکی و نیز تجربه کار در انواع شرایط حاکم بر فیزیک چاله آسانسور اشاره کرد تا به نتیجه ای مطلوب نایل شد.