معرفی بهترین متریال عایق کاری حرارتی روکار دیوارها : عملکرد عایق حرارتی به گونه ای است که از ورود و خروج گرما و سرما جلوگیری به عمل می آورد. استفاده از عایق بندی حرارتی نه تنها در ساخت ساختمان، بلکه در صنایعی هم چون پتروشیمی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. نمونه ای از بهترین عایق های حرارتی که می توان مورد استفاده قرار داد، عایق پشم سنگ می باشد. این عایق نمونه ای از عایق های معدنی بوده و از مقاومت حرارتی بسار بالایی برخوردار می باشد. از این رو انتخاب مناسبی برای عایق کاری حرارتی محسوب می شود. عایق های پشم شیشه، پلی استایرن و الاستومری از دیگر عایق حرارتی مناسب می باشند.
نوع پرداخت نهایی عایق بستگی به عوامل فوق الذکر دارد و از طرفی هزینه نهایی و زیبا سازی نیز در تصمیم گیری نهایی موثر می باشند. پوشش حرارتی عایق ها را می توان بر اساس عملکرد های ششگان تقسیم بندی نمود. حفاظت عایق در برابر بخار اب موجود در هوا و حفاظت عایق در برابر صدمات مکانیکی (صدماتی که ممکن است از طرفی پرسنل و دستگاه ها به عایق وارد ایند) و همچنین حفاظت عایق در برابر شعله و حتی در برابر خوردگی پوشش و پرداخت نهایی عایق به نوعی که در محیط های باز از لحاظ جلوه ی ظاهری زشت نباشد. عایق حرارتی روکار دیوار با استفاده از یک محصول یا فراورده های متنوع عایقی و یا در سیستمی با توانایی های زیاد انجام می شود، به عنوان مثال یک دیوار هم می تواند قابلیت باربری را داشته باشد و هم اینکه مسئولیت عایق حرارتی را نیز تامین نماید. در بیشتر موارد استفاده از یک پوشش عایقی بر روی دیوارها اکیدا توصیه می گردد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
در واقع دیوار ها را می توان در دو حالت روکار و توکار عایق نمود. در روش ممانعت از هدر رفت انرژی به وسیله پوشش دهی بیرونی یا روکار دیوارها و بدنه سازه به همراه بنا گرم می شوند. در واقع در این روش اینرسی بنا بالا خواهد رفت و چنانچه در برخی شرایط دمای فضای داخلی کاهش یابد و سرد شود گرمای بدنه و جداره ها با ثبات دمایی که ایجاد می نماید محیط داخل را گرم می کند، همچنین این روش کارکردی بسیار عالی برای سازه هایی با استفاده دائمی می باشد. در عایق کاری ساختمان از خارج، دیوارهای ساختمان نیز در حین گرمایش ساختمان گرم می شود. دیوارهای گرم شده ساختمان، اینرسی حرارتی را در ساختمان افزایش می دهد و در زمان هایی که دمای هوای داخل ساختمان کاهش یابد، به محیط داخلی گرما بخشیده و موجب ثبات دمایی در داخل ساختمان می شود.