خدمات عایق حرارتی دیوار داخلی سازه ها با بهترین مواد : عایق حرارتی با الیاف پلی استر ساخته شده و به دلیل تراکم الیاف میتواند تا ۴۰ درصد مصرف انرژی را کاهش دهد. یکی از راه کارهای مناسب برای جلوگیری از کاهش مصرف انرژی و میزان اتلاف دمای محیط در فصل گرما و سرما استفاده از عایق حرارتی دیوار داخلی است. بدین صورت که این عایق را در دیوارهای خارجی که هم می توانیم از داخل استفاده نماییم هم از نمای ساختمان ، خانه یا محل کار یا تمامی بخش هایی که منبط با فضای خارجی هستند استفاده کنیم. به دلیل سبک سازی ساختمان ها و استفاده از مصالح نامرغوب ، استفاده از عایق حرارتی جهت جلوگیری از ورود هوای گرم و سرد به داخل و بر عکس و اتلاف انرژی محیط عایق حرارتی می تواند گزینه مناسب و ساده ای برای انجام عایق کاری باشد.
خدمات عایق حرارتی دیوار داخلی سازه ها با بهترین مواد
عایق حرارتی دیوار داخلی یعنی کاهش انتقال حرارت بین اشیا در تماس حرارتی یا در محدوده تاثیر تابشی. به عبارت دیگر عایق حرارتی یعنی انتقال انرژی حرارتی بین اشیا با درجه حرارت متفاوت. عایق حرارتی میتواند با روش ها یا فرآیندهای خاص طراحی شده و همچنین با اشکال و مواد مناسب تولید گردد. عایق کاری جداره های خارجی ساختمان، می تواند 35 تا 55 درصد از اتلاف حرارت ناشی از سقف، کف و دیوارهای مجاور فضای آزاد را کاهش دهد. انتخاب روش مناسب عایق کاری ساختمان نیازمند توجیه فنی اقتصادی می باشد و به عوامل مختلفی نظیر وضعیت جدار، هزینه عایق کاری، نمای خارجی ساختمان و ... بستگی دارد. عایق کاری جدارهای ساختمان متشکل از یک لایه عایق حرارتی و یه لایه نمای نهایی (نظیر گچ و یا سنگ و آجر نما) می باشد. روش های گوناگونی جهت عایق کاری ساختمان وجود دارد که می توان با توجه به شرایط هر ساختمان مناسبترین و اقتصادی ترین روش را انتخاب نمود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق حرارتی دیوار داخلی, بهترین عایق در دیوارها
عایق حرارتی دیوار داخلی به مفهوم کاهش انتقال حرارت مابین اشیاء در تماس حرارتی و یا محدوده تاثیر تابشی می باشد. به عبارت دیگر عایق حرارتی به معنای انتقال انرژی حرارتی مابین اشیاء با درجه حرارت متفاوت است. عایق حرارتی می تواند با روش ها و یا فرآیندهای خاص طراحی شده و همچنین با اشکال و مواد مناسب تولید گردد. کاربرد عایق حرارتی در ساختمان ها به منظور عایق کردن آن ها موجب صرفه جویی در مصرف انرژی از 35 تا 55 درصد می شود. تغییر اعداد فوق با توجه به وضعیت عایق کاری نظیر انتخاب عایق، ضخامت و نوع آن متعیر می باشد. انتخاب روش مناسب عایق کاری دیوارهای ساختمان به عواملی اعم از وضعیت دیوارها، نمای خارجی ساختمان، هزینه عایق کاری و... وابسته است. بهترین روش برای عایق کاری دیوارهای ساختمان، عایق کاری آن ها در زمان ساخت می باشد. چه بسا هزینه عایق کاری در زمان ساخت کمتر و اجرای آن ساده تر است. از روش های عایق کاری مختلف ساختمان در زمان ساخت بنا می توان به عایق کاری دیوار با استفاده از ساندویچ پانل، عایق کاری با استفاده از بلوک های سیمانی عایق (ICF)، قرارگیری عایق حرارتی بین دیوار دوجداره، عایق کاری دیوارها از داخل ساختمان و عایق کاری دیوارها از خارج ساختمان اشاره کرد.