بهترین زمان برای عایق کاری حرارتی دیوارهای ساختمان ها : کاربرد عایق حرارتی در ساختمان به منظور عایق کاری کردن آن باعث می شود که در میزان مصرف انرژی در ساختمان 35 تا 55 درصد صرفه جویی شود. این عدد با توجه به وضعیت عایق کاری مانند انتخاب عایق حرارتی با ضخامت مناسب و یا نوع مناسب متغیر است. انتخاب روش مناسب برای عایق کاری کردن دیوارهای ساختمان به عوامل مختلفی مانند وضعیت دیوارها، نمای خارجی ساختمان، هزینه عایق کاری و ... بستگی دارد.
بهترین زمان برای عایقکاری دیوارها هنگامی است که ساختمان در مرحله سفتکاری یا نازککاری قرار دارد. در مرحله سفتکاری برای عایق کردن دیوارها میتوان از آجرهای پرلیتی یا عایقهای پلیمری که در بین فضای خالی آجرها قرار میگیرند استفاده کرد. در مرحله نازککاری هم میتوان از انواع عایق معدنی و پلیمری بهصورت ورق یا تزریق مایع بهره برد که در ادامه بهطور مفصل به آنها میپردازیم.
در این مرحله همانطور که اشاره شد از آجر، بلوک و عایقهای آجری میتوان برای عایقکاری دیوارها استفاده کرد، یا از انواع بتنهایی که عایق هم هستند می توان بهره برد که از این بتنها میتوان به بتن سبک منبسط شده، بتن سرباره اسفنج شده و بتن سلولی اشاره کرد. همه این بتنها یک ویژگی مشترک دارند و آنهم این است که نسبت به بتنهای معمولی چگالی کمتری دارند ولی مقاومت آنها تغییری نکرده است. چگالی کمتر نشان از سلولهای هوای بیشتری دارد که همین امر عامل عایق بودن این بتنها برای حرارت است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق حرارتی برای دیوار, انواع روش عایق بندی حرارتی
در این مرحله معمولاً از عایقهایی مانند: عایق پشم شیشه و پشم سنگ، چوبپنبه، فوم سخت، الاستومری، ایزوبز، انواع عایق های پلیمری رولی و عایقهای تزریقی استفاده میشود. در این مرحله دیوار با مصالحی که در برابر برودت عایق نیستند ساختهشده است و در مرحله نازککاری با استفاده از دیگر مصالح به عایقکاری اقدام میشود. این نوع عایقکاری روش اجرای آسانی دارد و به دلیل ضخامت کم، فضای کمی را نیز اشغال میکند. از دیگر عایقهای جدید میتوان به نانو عایقها هم اشاره کرد که الیاف آنها در اندازه نانو ساختهشده است و فضای بسیار کمی را اشغال میکنند ولی قیمت آنها گرانتر از سایر عایقها است.
شاید عایقکاری دیواری که به اتمام رسیده و گچ آن خشکشده است غیرممکن به نظر برسد. متأسفانه به دلیل استفاده از مصالح نامرغوب در ساخت ساختمانهای امروزی، تبادل حرارتی زیادی در ساختمانها صورت میگیرد و برای اهالی خانه در فصل زمستان مشکلاتی را به وجود میآورد، از این رو بسیاری به عایقکاری حرارتی روی میآورند. برای عایقکاری دیوارهای تمامشده دو روش پیش رو است. یک روش اینکه گچ دیوار خراب شود و عایقکاری به هر روش دلخواه و مناسب انجام شود سپس دوباره اقدام به گچ کاری مجدد شود که کاری بسیار پر زحمت و پرهزینه است. راه دیگر عایقکاری دیوار پس از اتمام گچ کاری، استفاده از عایقهای نازک مانند ایزوبز و نانو عایق روی گچ سپس گچ کاری روی عایق است که کاری کم زحمت تر و کمهزینهتر به نظر میرسد.