روش نصب ایزوگام عایق رطوبتی در دیوارهای ساختمان ها : نصب ایزوگام بر روی دیوار و سطوح عمودی هم به خودی خود به توانیی خاصی نیاز دارد. برای اینکار باید روی دیوار داربست نصب کرد تا نصب ایزوگام مرتب و مرحله به مرحله انجام شود و تعادل کسی که مشغول کار است به هم نخورد. قبل از اینکه شرع کنند به نصب روی دیوار لازم است تا سطح آن را تمیز کنند و در صورت نیاز آستری بکشند. یعنی اگر دیوار ترک دارد جایی ار آن فرورفته یا برآمده است، آن را رفع کنند و یک لایه یک دست روی ان بکشند. ایزوگامی که بر سطوح عمودی نصب می شود یاید چسبندگی خوبی داشته باشد تا کیفیت نهایی کار بالا باشد.
نصب عایق های رطوبتی در دو روش نصب ایزوگام روی دیوار بدون داربست و نصب ایزوگام دیوار با داربست انجام می شود. بعد از انتخاب بهترین ایزوگام برای دیوار حال نوبت به اجرای آن می شود. روش نصب ایزوگام روی دیوارهای که ارتفاع بیش از ۳ متر را دارند ابتدا به اندازه ارتفاع دیوار داربست نصب می کنیم. بعد اطمینان از ایمن بودن داربست به تعداد طبقات ساختمان و مساحت بر روی آن تخته قرار گرفته می شود تا بتوان به راحتی بر روی آن ایستاده و کار اجرا را انجام داد. حال رول های ایزوگام را بر روی پشت بام انتقال می دهیم روش نصب از بالا به پایین می باشد. بنابراین رول را باز کرده از بالای پشت بام به اندازه نیم متر به سمت داخل نگه داشته و بقیه به سمت پایین دیوار کشیده شود. سپس نیروهای نصاب که بر روی تخته های هر طبقه حضور دارند ایزوگام را با استفاده از مشعل به خوبی حرارت داده تا ذوب شده و به دیوار بچسبد. در نتیجه کار سریع تر و بهتر انجام می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق بندی سطوح ساختمان, ایزوگام پیش ساخته در ساختمان
بعد از چسباندن یک رول نوبت به رول بعدی می شود که در کنار قرار می گیرد و به اندازه ۱۰ سانتی متر از کنار روی ایزوگام نصب شده قرار می گیرد. تا کاملا سطح دیوار پوشیده شده و از ورود نم یا آب جلوگیری شود. لبه کناری را با حرارت ملایم بر روی ایزوگام اجرا شده قرار می دهیم و برای چسبیدن از کمچه نیز استفاده می کنیم. معمولا برای اجرای ایزوگام بر روی دیوار از مدل فویلدار یا طرح دار استفاده می شود تا هم از زیبایی برخوردار بوده و هم در برابر تابش مستقیم نور خورشید مقاومت باشد.