عایق های رطوبتی نسل جدید در مجموعه گوهر ابنیه پایتخت : در سال های اخیر عایق های رطوبتی نسل جدید با رویکرد عملکرد و دوام بهتر با ساختارهای جدیدی وارد بازار صنعت ساختمان کشور ایران شده اند. که عایق رطوبتی MCI و عایق رطوبتی الیاف دار RCI از این دست از انواع عایق رطوبتی هستند. لذا به منظور انتخاب عایق رطوبتی مناسب توسط مهندسی عمران و فعالین صنعت ساختمان در این نوشتار اقدام به معرفی گروه بندهای مختلف انواع عایق های رطوبتی ساختمان نموده ایم. لازم به توضیح است در این مقاله سعی شده صرفا به توضیح انواع عایق های رطوبتی پرداخته شود.
ضمن این که تمامی گروه های عایق رطوبتی ذکر شده در اینجا قابلیت استفاده به عنوان یک عایق رطوبتی جهت آب بندی و عایق کاری فضای تر ساختمان را دارند، توصیه می گردد جهت انتخاب عایق رطوبتی مناسب نسبت به مطالعه سایر بخش ها و مقایسه های انجام شده عایق های رطوبتی مختلف اقدام نمایید. همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات کامل تر با کارشناسان واحد فنی شرکت گوهر ابنیه پایتخت نیز تماس حاصل فرمایید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
با همه ی توضیحات فوق انواع عایق های رطوبتی را میتوان بر اساس چندین فاکتور به شرح ذیل تقسیم بندی نمود.
۱- تقسیم بندی عایق های رطوبتی بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده
۲- تقسیم بندی عایق های رطوبتی بر اساس روش اجرا
۳- تقسیم بندی عایق های رطوبتی بر اساس ساختار عایق در هنگام اجرا
معمولا در تقسیم بندی های علمی نمیتوان دقیقا دسته ای را با نام عایق رطوبتی نانو (عایق نانو) در گروه عایق های رطوبتی گنجاند. ولی از آنجایی که واژه عایق نانو و یا عایق رطوبتی نانو در بازار محصولات نوین صنعت ساختمان رایج شده است، لازم است در مورد این گروه عایق های رطوبتی نیز به طور جداگانه صحبت گردد. همانطور که از اسم این عایق رطوبتی پیداست میبایست در تولید و فرآوری این محصول از فناوری نانو استفاده شده باشد. لذا میتوان این نامگذاری را در زیرگروه عایق های رطوبتی پلیمری نیز تقسیم بندی نمود. چرا که برخی از عایق های رطوبتی پلیمری (یا به قولی آب بندهای پلیمری) از جمله عایق رطوبتی MCI و عایق رطوبتی الیافدار RCI، به واسطه داشتن یک یا چند نانوذره در ساختار خود نیز یک عایق نانو محسوب می شوند. معمولا حضور نانوذرات در عایقهای رطوبتی نانو به دلایل مختلفی از جمله بهبود عملکرد آب بندی، کمک به آب گریز کردن پوشش، آنتی باکتریال نمودن عایق رطوبتی و یا کمک به دوام و استحکام عایق رطوبتی می باشد. در بسیاری از عایق هایی که در بازار صنعت ساختمان از آنها به نام عایق نانو یاد میشود کمتر دیده میشود که کاملا از فناوری نانو بهره مند باشند. ولیکن از آنجایی که عموم مردم با عملکرد و مشخصات فنی این دسته از عایق های رطوبتی آشنا نیستند همه ی عایقهای رطوبتی جدید که ظاهر و عملکردی متفاوت با ایزوگام و قیرگونی دارند را عایق نانو می نامند.