نصب و اجرای عایق حرارتی پر مصرف پشم شیشه در سطوح ساختمان ها : پشم شیشه یکی از قدیمی ترین عایق های حرارتی است که در گذشته مورد استفاده قرار گرفته است. هنوز هم در بعضی مناطق استفاده می شود. این عایق نوعی عایق معدنی است که با ذوب شیشه و تبدیل آن به الیاف بدست می آید. به دام انداختن هوا بین الیاف شیشه مانع از انتقال حرارت می شود و همچنین عایق مناسبی برای جلوگیری از انتقال صدا است. پشم شیشه بسیار سبک است و بار اضافی را روی ساختمان ایجاد نمی کند. علاوه بر این ، ماده ای است که به آرامی می سوزد و هیچ نقشی در گسترش آتش ندارد. از مضرات این عایق می توان به مقاومت کافی در برابر رطوبت و رطوبت و همچنین حساسیت های پوستی و تنفسی اشاره کرد. در مکان هایی که رطوبت می تواند به عایق نفوذ کند ، از پشم شیشه ای با روکش آلومینیوم استفاده می شود.
پشم شیشه عمدتا برای عایق حرارت و صوت استفاده می شود و دارای انواع متفاوتی است که قیمت پشم شیشه براساس نوع ، ضخامت و دانسیته آن متفاوت می باشد. پشمشیشه بهترین عایق شناخته شده در گروه پشم معدنی است که مواد اولیه آن متشکل از کانی های معدنی شامل سیلیس (فراوان ترین ماده موجود در پوسته زمین)، فلدسپار، دولومیت، آهک، بوراکس و … میباشد. این مواد در فرایندی که به تل موسوم است به الیاف شیشه تبدیل می گردند طی این فرآیند مواد اولیه مذکور در کوره شیشه ذوب شده و مذاب حاصل با عبور از روزنه های استوانه ای دوار به کمک شعله و هوای فشرده کشیده شده و به الیافی ظریف و با خاصیت ارتجاعی تبدیل می گردند. الیاف حاصله سپس به نوعی رزین آغشته شده و انباشت این الیاف در یک تونل حرارتی تحت حرارت و بار مکانیکی مناسب به ضخامت و دانسیته مطلوب رسیده و برش و بسته بندی می گردد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق حرارتی پشم شیشه, پرمصرف ترین عایق حرارتی
1. عایق دیوار حفره
2. کاشی های سقف
3. دیوار پرده
4. مجرای لوله کشی
5. عایق صوتی
6. عایق حرارتی
7. ساندویچ پانل ها
8. کانال های هوایی که قبلا عایق شده اند
9. ساخت مخازن
10. کاربری های گوناگون صنعتی و ساختمانی و…
همچنین از پشم شیشه برای عایق بندی حرارت و برودت ، صوت ، آتش و رطوبت در انواع صنایع ، ساختمان ها ، تأسیسات ، کانال ها ، سقف ها ، بین دیوارها ، در دیوارهای جدا کننده ، کف اتاق ها و سالن های اجتماعات و سخنرانی ، بویلرها ، اجاق گازها ، تانکرهای ذخیره مواد ، استودیوهای صدابرداری و سایر ادوات صنعتی بسیار استفاده می شود . تحمل حرارتی آن 550 درجه سانتیگراد بوده و در قطعات فشرده با ضخامت های 15 ، 20 ، 25 ، 50 و 100 میلیمتر و در انواع بدون روکش ، با روکش کاغذ کرافت ، با روکش آلومینوم ساده ، با روکش آلومینیوم مسلح و همراه با چسب (PE) تولید می گردد.