ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

روش تهیه قیر امولسیون توسط پایدار کننده ها جهت کاربرد در راهسازی

روش تهیه قیر امولسیون توسط پایدار کننده ها جهت کاربرد در راهسازی : در تهیه امولسیون‌ های قیری برای مصارف راهسازی مقدار امولسیون‌ ساز نسبت به وزن کل امولسیون بین ۰/۵ تا ۱ درصد است. این مقدار امولسیون ساز معمولاً برای جلوگیری از به هم پیوستن و لخته شدن قیر کافی است. ولی در بعضی موارد لازم است که پایداری امولسیون قیری را نیز افزایش داد. برای این منظور ماده دیگری به نام پایدار کننده به امولسیون اضافه می‌شود. پایدار کننده‌ها را می‌توان در‌ تهیه امولسیون قیری یا در مراحل بعدی اضافه نمود. از انواع متداول پایدار کننده‌ها می‌توان از کازئین، صابونه‌های پتاسیم و رزین وینشول نام برد.  

روش تهیه قیر امولسیون توسط پایدار کننده ها جهت کاربرد در راهسازی 

امولسیون‌ قیری ترکیبی از قیر و آب می باشد که به کمک ماده ی امولسیون ساز ساخته می‌شود.در این ترکیب قیر در آب حل نمی شود  بلکه به صورت گلبول‌هایی ریز در آب شناور می باشد.در برخی موارد امکان دارد به همراه ماده امولسیون ساز، ماده پایدار کننده نیز استفاده گردد.رنگ امولسیون قیری قبل از مصرف، قهوه‌ای است و بعد از شکستن به رنگ سیاه قیر تبدیل می‌شود.قیر امولسیون از مدل فاز معلق به دو دسته ی آب در روغن و روغن در آب تقسیم می‌گردد.قیر امولسیون معمولا از نوع امولسیون‌های روغن در آب می باشند که قیر در فاز آب پراکنده می باشد. در تهیه قیر امولسیون، مقدار جزئی از این ماده شیمیایی به منظور تسهیل در تشکیل گلبول های قیر و تعلیق پایدار به آن اضافه می ­گردد.

پایدارکننده های قیر امولسیون پایدارکننده های قیر امولسیون, انواع قیرهای امولسیونی

امروزه دو روش برای تهیه قیر امولسیون در راهسازی متداول است که عبارتند از :

  1. روش پیوسته
  2. روش پیمانه ای

تفاوت اصلی این دو روش در آن است که در تهیه قیر امولسیون به روش پیوسته، فاز قیری و فاز آبی به طور لحظه ای آماده و به سیستم تولید تزریق می­ شود. در صورتیکه در روش پیمانه ای فاز آبی بطور مجزا در دو پیمانه آماده شده و با فاز قیری بطور لحظه ای در آسیاب کلوئیدی مخلوط می ­شود. در فرآیند تولید قیر امولسیون ، محلول امولسیون ساز و قیر از درون آسیاب عبور داده می شوند تا امولسیون ساخته شود. پمپ ها، محلول امولسیون ساز و قیر را وارد آسیاب می کنند. محلول امولسیون ساز شامل آب، امولسیون ساز، اسید و در صورت لزوم پایدار کننده است. که با دقت و با نسبت های متناسبی مخلوط می شوند تا محلول یکنواخت با درجه اسیدی مورد نظر بدست آید. قیر مورد استفاده می تواند قیر خالص یا قیر مخلوط شده با یک حلال نفتی مانند نفت سفید یا گازوئیل و یا روغن های گیاهی باشد. امولسیون خارج شده از آسیاب داغ است. لذا قبل از انتقال به مخزن ذخیره باید وارد مبدل­ های حرارتی شده تا به دمای متناسب برسد و سپس وارد مخزن ذخیره گردد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.