قیمت ایزوگام های بدون فویل عایق بندی لوله های تاسیسات : ایزوگام های موجود در بازار به دو نوع ایزوگام بدون فویل و ایزوگام فویل دار تقسیم بندی میشوند. ایزوگام بدون فویل ایزوگامی است که روی آن هیچ لایه اضافی به کار برده نشده است. در حالی که ایزوگام فویلدار یک لایه آلومینیوم دارد. کاربرد ایزوگام بدون فویل بیشتر برای سطوحی است که در معرض تابش مستقیم نور خورشید نیست. ایزوگام فویل دار در سطوحی که نور خورشید مستقیم می تابد، مورد استفاده قرار میگیرد.
وقتی ایزوگام بدون فویل تولید می شود و زمانی که ایزوگام با روکش فویل پوشانده نمی شود برای مصارف فونداسیون و یا پی ساختمان و حتی برای ایزولاسیون دیوارها مناسب است و کف آشپزخانه را هم با ایزوگام ساده عایق بندی می کنند. قیمت ایزوگام ساده کمی ارزان تر است اما همان کیفیت و استانداردهای لازم را دارد. از ایزوگام بدون روکش برای پروژه هایی مثل: نمای ساختمان، استخر، لوله های تاسیساتی و… استفاده کرد. ایزوگام های بدون روکش در برند های مختلف و طرح های متنوعی تولید می شود و می توان هر مارکی از این محصول را به راحتی در بازار خریداری کرده و یا به سایت های اینترنتی رجوع کرده و خرید هر کدام از این ایزوگام ها را انجام داد. قیمت ایزوگام بدون روکش، بستگی به عوامل مختلفی همچون نوع ایزوگام، محل نصب، مساحت محل مورد نظر، پیش نیازهای اولیه محیط مانند زیرسازی و…. دارد. در صورتی که قصد خرید این نوع ایزوگام دارید، برای اطلاع از قیمت ایزوگام بدون فویل، یا ایزوگام بدون روکش، توصیه میکنیم با ما تماس بگیرید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
کاربرد ایزوگام بدون روکش تک لایه، به محیطهای دارای شکل هندسی نامنظم محدود میشود. این نوع ایزوگام، منعطفتر است. به همین دلیل، در محیطهای اطراف شناژ ، دیوار پی ها و محل برخورد مقاطع مثل پی و ستون استفاده میشود . قیمت ایزوگام بدون فویل تک لایه، نسبت به قیمت ایزوگام بدون روکش دو لایه، ارزانتر است. آشپز خانه نیز میتواند به عنوان محلی برای کاربرد ایزوگام بدون روکش انتخاب شود. از آنجایی که قیمت ایزوگام بدون فویل ارزان تر است، در محلهایی که آبریز کمتری دارد، مانند تراس یا آشپزخانه، ایزوگام بدون روکش بصرفهتر خواهد بود. ضخامت ایزوگام بدون روکش تک لایه از 2 تا 3 میلیمتر و ضخامت ایزوگام بدون روکش دولایه از 3 تا 5 میلیمتر میباشد.