کاربرد عایق های رطوبتی پلیمری در پوشش دهی سطوح سازه ها : این نوع عایق ها ، نوعی عایق جهت جلوگیری از نفوذ و یا خروج آب هستند. به طور مثال از خروج آب از استخر ها جلوگیری می کنند و مانع از ورود آب از پشت بام به داخل منزل می شوند. عایق رطوبتی پلیمری خود نیز به چند دسته تقسیم می شود که مهمترین آنها شامل عایق رطوبتی نانو ، عایق رطوبتی سفید و عایق پایه سیمان است. این عایق ها یک جایگزین مناسب برای عایق های سنتی هستند. علاوه بر این در بسیاری از موارد که امکان استفاده از عایق های رطوبتی سنتی وجود ندارد ( به طور مثال سازه های فلزی ) از عایق های رطوبتی پلیمری استفاده می شود.
یکی دیگر از انواع عایق رطوبتی پلیمری است که برای عایق بندی سطوح و اتصالات به کار میرود. مواد پلیمری، هم خاصیت عایق حرارتی و هم عایق رطوبتی دارند. ضد اشتعال است و بهترین گزینه برای استفاده در ساختمان است.
عایق رطوبتی پلیمری مزایای زیادی دارد. این عایق اکنون با کارایی بالایی که از خود نشان داده، کم کم جای دیگر عایق های رطوبتی را می گیرد. در این جا به چند نکته از مزایای این نوع عایق توجه کنید:
اما از معایب عایق رطوبتی پلیمری باید گفت که گران تر از سایر عایق های رطوبتی به ویژه ایزوگام می باشد. می توان یکی از مشخصات این نوع عایق ها راحتی نصب و سریع عایق ، حمل ونقل اسان و وزن کم انها اشاره کرد. عایق پلیمری برتری هایی نسبت به ایزوگام دارد که به چندتای آنها اشاره می کنیم : اگر دمای بیرون ساختمان 48 درجه سانتیگراد باشد ، عایق های پلیمری بدلیل رنگ سفیدی که دارند ، نور کمتری جذب می کنند و این باعث می شود دمای داخل ساختمان 23 درجه سانتیگراد باشد. اما ایزوگام ها بدلیل رنگ تیره ای که دارند ، نور بیشتری جذب می کنند و این باعث می شود در شرایط مشابه ، دمای داخل ساختمان 45 درجه سانتیگراد باشد. عایق های پلیمری بدلیل اینکه نور خورشید را بازتاب می کنند ، گرمای کمتری جذب می کنند. اما ایزوگام ها نور خورشید را به خود جذب می کنند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.