ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

نمایندگی انواع محصولات عایق بندی دیوار های ساختمان در کرج

نمایندگی انواع محصولات عایق بندی دیوار های ساختمان در کرج : دیوارهای ساختمان را می توان هم از داخل و هم از خارج عایق کاری کرد. در عایق کاری دیوارها از خارج، دیوارهای ساختمان نیز به همراه ساختمان گرم می شوند، در این حالت اینرسی حرارتی ساختمان افزایش می یابد و در مواقعی که محیط داخلی ساختمان سرد شود، گرمای دیوارها، محیط داخل ساختمان را گرم می کند که این باعث ثبات گرمایی ساختمان می شود. از این روش عایق کاری بیشتر برای ساختمان هایی استفاده می شود که کاربری دائمی دارند مانند ساختمان های مسکونی. در این روش تغییرات دمای داخل تاثیر کمی از تغییرات دمای خارج ساختمان می پذیرد و آسایش حرارتی ساختمان افزایش می یابد.  

نمایندگی انواع محصولات عایق بندی دیوار های ساختمان در کرج

در روش عایق کاری دیوارها از داخل ساختمان، گرمایش ساختمان باعث گرم شدن دیوارها نمی شود و این باعث می شود که اینرسی ساختمان به سرعت کاهش یابد، از اینرو سرعت تغییرات دما در ساختمان بالا است. از این نوع روش عایق کاری دیوارها بیشتر در ساختمان های اداری استفاده می شود که نیاز است دمای داخل ساختمان به سرعت به دمای مطلوب برسد. بهتر است در این ساختمان ها از وسایل کنترل دمای داخل استفاده شود تا دما در طول مدت مورد نظر یکنواخت باقی بماند و آسایش حرارتی افراد تامین شود. مورد دیگری که بر انتخاب روش عایق کاری دیوارهای ساختمان تاثیر می گذارد، هزینه عایق کاری است. در هنگام عایق کاری دیوارهای ساخته شده، با توجه به اینکه هزینه نمای خارجی ساختمان بسیار بالاتر از هزینه نمای داخلی است، عایق کاری از داخل هزینه کمتری دارد و از نظر اقتصادی به صرفه تر است.

عایق حرارتی دیوار خارجی ساختمان عایق حرارتی دیوار خارجی ساختمان, انواع عایق حرارتی دیوار

سیستم عایق کاری خارجی به منظور کاهش اتلاف حرارت از طریق دیوارها ایجاد می شود، عایق حرارتی مانند پشم سنگ بر روی دیوار خارجی نصب می شود و بر روی آن با استفاده از لایه نازکی از سیمان، مواد معدنی و یا سینتیک پوشانده می شود.
ضخامت عایق حرارتی به نحوی انتخاب می شود که ضریب انتقال حرارت دیوار و سیستم عایق کاری به K2W/m U=0.25 تا K2W/m U=0.3 برسد. البته باید در زمان عایق کاری به استانداردهای و مقررات ساختمان نیز توجه کرد. همچنین باید به میزان در معرض بودن عایق حرارتی در برابر عوامل طبیعی و میزان تخریب آن نیز توجه کرد. (البته با استفاده از عایق های روکش دار می توان از تاثیر عوامل جوی را بر روی عایق حرارتی جلوگیری کرد.) در ساختمان های قدیمی تیرهای بتنی و لینتل ها به عنوان پل حرارتی عمل می کنند و باعث کاهش راندمان عایق کاری حرارتی می شود. سیستم عایق کاری حرارتی معمولا شامل یک لایه عایق حرارتی و یک لایه پایانی، نما، می باشد که این لایه می تواند یک لایه سیمان، تخته تزئینی و یا حتی آجر ورقه ای و کاشی باشد. این نما می تواند در بعضی از موارد یک موقعیت و یک مزیت باشد. نماهای خشک معمولا به کمک تسمه هایی از الوار که خودشان به طور مستقیم به زیر بستر متصل هستند، وصل می شوند. هر سیستمی که برای عایق کاری انتخاب می شود باید توسط یک مرجع معتبر تایید شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.