بهترین زمان عایق کاری حرارتی دیوارهای آپارتمان ها : عایق کاری یکی مهم ترین آیتم های عملیات ساختمان در بازسازی و نوسازی ساختمان بوده ودر حال گسترش می باشد.زیرا با افزایش روزافزون حامل های انرژی عایق ساختمانها اهمیت بیشتری پیدا می کند انتخاب نوع عایق کاری در ساختمان های نوسازی بسیار زیاد است در صورتی که در بازسازی ساختمان انتخاب نوع عایق کاملا متفاوت است مثلا عایق دیوارهای خارجی چون نما اجرا شده و بسیاری از آنها دائمی هستند پس نمی توان از بیرون عایق کاری کرد واز داخل بسیاری از عایق ها دارای ضخامت هستند پس تنها عایق حرارتی ،رطوبتی و صوتی که می توان کار کرد رنگ نانو عایق که به ضخامت یک الی 2 میلی متر می تواند صرفه جویی قابل ملاحظه ای در انرژی داشته باشد. بهترین زمان عایق کاری حرارتی دیوارهای آپارتمان ها
بهترین زمان برای عایق کاری دیوارها هنگامی است که ساختمان در مرحله سفتکاری یا نازککاری قرار دارد. در مرحله سفتکاری برای عایق کردن دیوارها میتوان از آجرهای پرلیتی یا عایق های پلیمری که در بین فضای خالی آجرها قرار میگیرند استفاده کرد. در مرحله نازککاری هم میتوان از انواع عایق معدنی و پلیمری بهصورت ورق یا تزریق مایع بهره برد. جهت اطلاع از فروش محصولات عایق حرارتی و سفارش اجرای آنها با شماره کارشناس گوهر ابنیه پایتخت 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق حرارتی دیوار خارجی, بهترین عایق حرارتی
در این مرحله از آجر، بلوک و عایق های آجری می توان برای عایق کاری دیوارها استفاده کرد، یا از انواع بتن هایی که عایق هم هستند می توان بهره برد که از این بتن ها میتوان به بتن سبک منبسط شده، بتن سرباره اسفنج شده و بتن سلولی اشاره کرد. همه این بتنها یک ویژگی مشترک دارند و آنهم این است که نسبت به بتن های معمولی چگالی کمتری دارند ولی مقاومت آنها تغییری نکرده است. چگالی کمتر نشان از سلولهای هوای بیشتری دارد که همین امر عامل عایق بودن این بتنها برای حرارت است.
در این مرحله معمولاً از عایق هایی مانند: عایق پشم شیشه و پشم سنگ، چوبپنبه، فوم سخت، الاستومتری، ایزوبز، انواع عایق های پلیمری رولی و عایقهای تزریقی استفاده میشود. در این مرحله دیوار با مصالحی که در برابر برودت عایق نیستند ساخته شده است و در مرحله نازک کاری با استفاده از دیگر مصالح به عایق کاری اقدام می شود. این نوع عایق کاری روش اجرای آسانی دارد و به دلیل ضخامت کم، فضای کمی را نیز اشغال میکند. از دیگر عایق های جدید میتوان به نانو عایق ها هم اشاره کرد که الیاف آنها در اندازه نانو ساخته شده است و فضای بسیار کمی را اشغال میکنند ولی قیمت آنها گرانتر از سایر عایق ها است.