عایق کاری حرارتی دیوار های ساخته شده با عایق سلولزی : نمای دیوارهای ساختمان احداث شده، برای عایق کاری باید دوباره بازسازی شوند. این روش عایق کاری به دو صورت انجام می شود. عایق کاری دیوارها از داخل ساختمان و عایق کاری از خارج ساختمان. معمولا عایق کاری از سمتی انجام می شود که نمای ساختمان (داخلی یا خارجی) در آن قسمت نیاز به بازسازی داشته باشد. در این روش عایق کاری می توان از دو روش عایق کاری با سازه و عایق کاری بدون سازه استفاده کرد. اما امکان استفاده از روش سوم وجود ندارد. عایق کاری حرارتی دیوار های ساخته شده با عایق سلولزی
عایق سلولزی شاید یکی از مناسب ترین عایقها از نظر سازگاری با محیط زیست باشد. سلولز از مقوای بازیافت شده، کاغذ و سایر مواد مشابه ساخته میشود. برخی مطالعات اخیر در مورد سلولز نشان دادهاند که این ماده میتواند مادهای عالی در به حداقل رساندن خسارت ناشی از آتش باشد. به دلیل تراکم مواد، عایق سلولزی حاوی هیچ اکسیژنی در خودش نیست. با تمام مقاوم بودن، این عایق میتواند معایبی داشته باشد. مثلا ایجاد انواع آلرژی مانند آلرژیهایی که ممکن است برخی از افراد به گرد و غبار روزنامهها داشته باشند.
عایق الیافی متشکل از کاغذ, مواد خام تخته کاغذی یا چوب همراه با چسباننده ها, کند سوز کننده ها و سایر افزودنی ها یا بدون آنها است. اخیرا، به علت مقاومت بیشتر عایق های سلولزی در برابر آتش سوزی استفاده از آنها در ایالات متحده افزایش پیدا کرده است. چگالی این عایق ها از پشم شیشه بیشتر است، در نتیجه اکسیژن لازم برای سوختن تامین نمی شود. علت دیگر افزایش مصرف عایق سلولزی ، امکان بالای بازیافت آن نسبت به عایق های دیگر است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق حرارتی سلولزی, اجرای عایق بندی دیوارها
محصول های سلولزی عایق بندی حرارتی به چهار صورت اصلی ایجاد می گردند : سلولز خشک - اسپری سلولز - سلولز تثبیت گردیده - سلولز با ذرات کم که بسته به مدل و ساختار ساختمان گزینش و نصب می گردند. می توان پروسه ساخت آن را بدین رخ دانست، که بطور کلی عایق کاغذی، یک ماده سلولزی می باشد و در طی فرایند کرافت از خمیر چوب تشکیل شده و مشتمل بر حدود 90% سلولز، 6 الی 7 درصد لیگنین و بقیه پنتوسانس و آب می باشد. این ماده سلولزی یک جور پلیمر می باشد که در ساختار داخل آن، واحد های تکراری موجود است.