انواع درزبندهای چسبی ساختمان و کاربردهای آنها : پیشرفت صنایع پلاستیک سبب پیدایش چسب های رزینی جدیدی شد. چسب های رسورسینول، پلی وینیل استات، پلیاورتان و رزینهای اپوکسی از این جملهاند. امروزه بسیاری از چسب های قدیمی مانند چسب های حیوانی، کازئینی و قیری برای چسباندن چوب، کاغذ، چرم، لاستیک، پارچه و چسب های ساختگی برای چسباندن فولاد، شیشه، بتن، سرامیک و پلاستیک ها به کار میروند. در کنار این چسب ها، چسب های چند منظوره نیز به وجود آمدهاند. انتخاب چسب بستگی به ویژگی ها، ماهیت کاربرد و بهای آن دارد.
تولید محصولات مرغوب گوهر ابنیه پایتخت با استفاده از بهترین مواد انگلیسی و دستگاه های آلمانی درجه یک، شعار ایجاد آرامش و اطمینان از خرید را برای مصرف کننده تحقق بخشیده است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید. انواع درزبندهای معمول در ساختمان به شرح زیر است :
درزبندهای آماده مصرف بر پایه پلیسولفاید، سیلیکون یا اورتان معمولاً با پمپ مخصوص درزگیری به کار میروند. این درزبندها در گرمای عادی (اطاق) تحت اثر واکنش شیمیایی قرار میگیرند. این مواد عموماً سالها پس از گرفتن به صورت لاستیکی باقی میمانند. بعضی از آنها برای چسبندگی به قاب پنجره و شیشه، نیاز به پرایمر دارند و برخی مستقیماً به فلز یا شیشه میچسبند. پلیسولفایدها پایداری مناسبی در برابر اغلب حلالها و سوختها دارند. سیلیکون ها درزبندی های نرمی به وجود میآورند که در درجه حرارت های گوناگون پایدارند. اورتان ها درزبندهایی ایجاد میکنند که در برابر سایش و بسیاری از مواد شیمیایی مقاوم هستند.
انواع درزبندهای ساختمان, بهترین مواد درزبندی سازه
این درزبندها به صورت محلول بوده، هنگام گرفتن، دستخوش تغییر شیمیایی نمیشوند و پس از گرفتن به صورت خم شو یا نیمه سخت در میآیند. گرفتن آنها از طریق تبخیر حلالشان صورت میگیرد. بسیاری از این مواد حین خشک شدن، جمع شده و سخت میشوند. خواصشان به نحو وسیعی متغیر است، از ترکیباتی که نرم باقی میمانند و خمشو هستند تا آنها که سخت و شکننده میشوند در میان این مواد دیده میشود.
درزبندهای دو بخشی (یا دوقلو) بر پایه سولفاید و اورتان هستند که از دو بخش ماده اصلی و تند گیر کننده تشکیل شدهاند که بلافاصله قبل از مصرف در سر کار باید آنها را با هم مخلوط کرد. این مواد ظرف چند ساعت پس از اختلاط میگیرند، از این رو بلافاصله پس از اختلاط و قبل از پایان عمر کاربری باید به مصرف برسند. عمر کاربری بسته به ترکیب شیمیایی متفاوت است. در این مورد باید از دستورالعملهای کارخانه سازنده تبعیت شود. این مواد را میتوان پس از اختلاط دو جزء بلافاصله تا ۴۰- درجه سلسیوس سرد کرده و سپس در ۳۰- درجه نگهداری نمود تا هنگام نیاز در دمای اتاق گرم شده و به مصرف برسند. درزبندهای دو بخشی در دامنه وسیعی از سختی، تولید و عرضه میشوند. نرمترین درزبند برای جایی مناسب است که کمترین تنش و بیشترین جابهجایی اعضاء محتمل باشد. درزبندهای با نرمی متوسط برای مکانهایی که در معرض لرزش هستند، مناسباند و برای مواضعی که در معرض سایش هستند، سختترین درزبندها انتخاب میشوند.