ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

موارد استفاده عایق حرارتی نانو برای دیوار مشترک

موارد استفاده عایق حرارتی نانو برای دیوار مشترک : عایق حرارتی می تواند با روش ها یا فرآیندهای خاص طراحی شده و همچنین با اشکال و مواد مناسب تولید گردد. عایق کاری جداره های خارجی ساختمان، می تواند 35 تا 55 درصد از اتلاف حرارت ناشی از سقف، کف و دیوار های مجاور فضای آزاد را کاهش دهد. انتخاب روش مناسب عایق کاری ساختمان نیازمند توجیه فنی اقتصادی می باشد و به عوامل مختلفی نظیر وضعیت جدار، هزینه عایق کاری، نمای خارجی ساختمان و ... بستگی دارد.  

موارد استفاده عایق حرارتی نانو برای دیوار مشترک

عایق کاری یکی مهم ترین آیتم های عملیات ساختمان در بازسازی و نوسازی ساختمان بوده و در حال گسترش می باشد. زیرا با افزایش روزافزون حامل های انرژی عایق ساختمان ها اهمیت بیشتری پیدا می کند  انتخاب نوع عایق کاری در ساختمان های نوسازی بسیار زیاد است در صورتی که در بازسازی ساختمان انتخاب نوع عایق کاملا متفاوت است مثلا عایق دیوارهای خارجی چون نما اجرا شده و بسیاری از آنها دائمی هستند پس نمی توان از بیرون عایق کاری کرد واز داخل بسیاری از عایق ها دارای ضخامت هستند پس تنها عایق حرارتی ،رطوبتی و صوتی که می توان کار کرد رنگ نانو عایق که به ضخامت یک الی ۲میلی متر می تواند صرفه جویی قابل ملاحظه ای در انرژی داشته باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق بندی جداره دیوار عایق بندی جداره دیوار, عایق بندی حرارتی مرغوب

روش هایی که بدون استفاده از تغییر و تصرف در دیوار های ساختمان، کار عایق بندی حرارتی انجام شود.

الف) استفاده از دیوار پیش ساخته صنعتی یا ساندویچ پنل :

با استفاده از این دیوار برای ساختمان های در حال ساخت با یک می توان دو نشان زد.این نوع دیوار ها در ساختار خود استاندارد های لازم برای عایق کاری حرارتی را دارا هستند و استفاده از آنها موجب میشود به  اجرای پروسه عایق کاری حرارتی نیازی نباشد.  این دیوار متشکل از قطعات بزرگ عایق حرارتی مانند پلی اورتان و یا پلی استایرن است که در میانه ی دو لایه ی ورق آهن گالوانیزه ، آلومنیوم، بتن و یا پلاستیک است که با الیاف شیشه یا فایبرگلاس تقویت شده است. در این دیوار آب بندی قطعات با همپوشانی گوشه ی قطعات صورت می گیرد و نفوذ پذیری بخار آب به صفر می رسد.

ب) دیوار با بلوک های مجوف سفالی عایق دار :

این روش نیز مانند روش ارائه شده در بند الف استفاده از دیواری است که در ساختار داخلی خود خاصیت عایقی را دارا است. در این نوع دیوار، جنس دیوار عایق حرارتی اغلب از نوع پلی استایرن است که این نوع دیوار بین دو قطعه ی سفالی دندانه دار به حالت پیش ساخته قرار داده می شود. استفاده از این روش نیز برای ساختمان های در حال ساخت بسیار توصیه می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.