ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

عایق بندی پشت بام نانو

عایق بندی پشت بام نانو: عایق های رطوبتی نانو: عایق رطوبتی نانو، علاوه بر رطوبت در برابر ایجاد قارچ و کپک نیز مقاوم است. از آنجایی که در ساخت این نوع عایق از فناوری نانو استفاده شده است، آن را می توان زیر گروه عایق های پلیمری نیز به شمار آورد. استفاده از تکنولوژی نانو در این عایق ها سبب شده است تا آن ها اصطلاحا آب گریز بوده و همچنین مقاومت و دوام بالایی داشته باشد.در صنعت ساختمان سازی، معمولا به تمامی عایق هایی که با استفاده از تکنولوژی جدید ساخته می شوند و عملکرد متفاوتی دارند، عایق نانو می گویند. از عایق های نانو می توان برای آب بندی کردن پشت بام، دیوار، انواع لوله های آب و … استفاده کرد. عایق رطوبتی مدرن یا نانو را به صورت لایه های نازک و بسیار راحت تر از دیگر عایق ها نصب می کنند.

 

عایق بندی پشت بام نانو

محل انجام عایق کاری ساختمان: یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت عایق کاری، محل نصب عایق حرارتی یا عایق رطوبتی است. عایق کاری ساختمان با توجه به عوامل آسیب زا و محیط زندگی می توانند در دیوار، سقف و پشت بام و کف نصب شوند و هدف از عایق کاری ساختمان در دیوار معمولا هر سه عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی است و در سقف و پشت بام و کف معمولاً رطوبتی است.

عایق رطوبتی چیست و چه کاربردهایی دارد؟ عایق رطوبتی را می توان پوشش هایی تعریف کرد که با ترکیبات گوناگون، به منظور حفاظت در برابر آب و رطوبت ساخته می شوند. استفاده از عایق رطوبتی در تمامی مکان هایی که در معرض آب قرار دارند الزامی است. پشت بام، سرویس بهداشتی و حمام، استخر و … از جمله مکان هایی هستند که عایق بندی حتما باید در آن ها انجام شود. نفوذ رطوبت در ساختمان می تواند باعث بروز مشکلاتی مانند زنگ زدن فلزات، رشد کپک و قارچ ها، یخ زدگی سازه ها و …. شود.در صورت استفاده از عایق های رطوبتی، دیگر مشکلاتی مانند نشت و یا ترکیدگی لوله نمی تواند خسارات زیادی به ساختمان وارد کند. پیدا کردن راه حلی برای مقاوم سازی ساختمان ها در برابر آب و رطوبت، از زمان های گذشته همواره یکی از مشکلات انسان ها بوده است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، امکانات گسترده تری برای عایق کردن ساختمان و سازه ها وجود دارد.

اهمیت عایق رطوبتی در زمستان: وجود نم در ساختمان باعث فساد و خوردگی اجزای ساختمان می‌شود و به تدریج به زیبایی و استحکام آن لطمه خواهد زد، اما این نم می‌تواند حتی عایق کاری حرارتی شما را هم خراب کند و به خاطر شرایط مساعدی که رطوبت برای رشد قارچ ایجاد می‌کند بهداشت ساختمان را با اشکال مواجه می‌سازد، بنابراین بهتر است برای دوام بیشتر، حفظ زیبایی، ایمنی و بهداشت ساختمان عایق کاری رطوبتی را هم از الزامات ساختمان محل زندگی خود بدانید. رایج ترین محل استفاده از عایق های رطوبتی، استفاده در محل پشت بام ها میباشد. به طور کلی به فضاهایی که در ساختمان در معرض ورود نم و رطوبت قرار داشته و میبایست نسبت به آب بندی و ایزولاسیون این فضاها اقدام نمود، فضای تر ساختمان گفته میشود.علاوه بر پشت بام و روف گاردن شامل کف آشپزخانه، سرویس های بهداشتی، بالکن ها، کف پارکینگهای طبقات منفی، دیوارهای برشی طبقات منفی (به ویژه در مناطقی سطح آب زیرزمینی بالاست) نیز از مهمترین قسمتهای ساختمان اند که به عایق کاری نیاز دارند.

شرکت گوهر ابنیه پایتخت آماده خدمت رسانی و ارائه خدمات خود به شما هموطنان گرامی میباشد، شماره تماس کارشناس فنی شرکت:09121754110

عایق بندی پشت بام نانو

انواع عایق های رطوبتی: برای آن که بتوانید مناسب ترین عایق رطوبتی را جهت استفاده انتخاب کنید، لازم است تا با انواع عایق رطوبتی آشنایی داشته و ویژگی های هر یک را بدانید. به طور کلی انواع عایق های رطوبتی را می توان بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده و شیوه اجرا تقسیم بندی می کنند.

انواع عایق رطوبتی بر اساس شیوه اجرا: عایق های رطوبتی را با استفاده از دو روش می توان اجرا نمود. در روش اول با استفاده از گرما و حرارت عایق رطوبتی به سطح مورد نظر چسبانده می شود. دسته دیگر را اصطلاحا عایق های رطوبتی سرد اجرا می نامند که برای اجرای آن ها تنها کافی است جزئیاتشان را با یکدیگر مخلوط کرد.
انواع عایق رطوبتی بر اساس مواد تشکیل دهنده: از انواع عایق می توان برای آب بندی، چسباندن، عایق کاری و حتی رنگ کردن بسیاری از مکان ها استفاده کرد. اغلب عایق های رطوبتی علاوه بر آب در برابر اشعه UV نیز مقاوم بوده و کاربری آسان و راحتی دارند. در ادامه با بررسی بیشتر انواع عایق های رطوبتی به شما کمک خواهیم کرد تا مناسب ترین نوع عایق را برای استفاده خود انتخاب کنید.
انواع عایق رطوبتی بر اساس نوع مواد تشکیل دهنده: 1: عایق های رطوبتی نانو (عایق نانو) 2: عایق های رطوبتی بر پایه قیر 3: عایق های رطوبتی پایه سیمانی 4: عایق های رطوبتی بر پایه پلیمری (عایق های پلیمری)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.