ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

فروش انواع امولسیون‌های قیری در کرج و تهران

فروش انواع  امولسیون‌های قیری در کرج و تهران: قیر‌، آب و امولسیون ساز اجزای  اصلی تشکیل دهنده امولسیون‌های قیر هستند. در بعضی موارد ممکن است جز امولسیون ساز امولسوین قیری حاوی پایدار کننده نیز باشد. تحقیق در مورد سه جز اصلی تشکیل دهنده امولسیون قیری، یعنی قیر، آب و امولسیون ساز جهت درک عملکرد امولسیون قیری ضروری است.

 

 فروش انواع  امولسیون‌های قیری در کرج و تهران

قیر:قیر به عنوان ماده چسباننده به شکل‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیر در دمای محیط به حالت جامد یا نیمه جامد است که کارایی لازم را ندارد ولی م‌توان آن را به سه روش قابل استفاده که شامل مواد زیر است.

امولسیون ساز:امولسیون ساز سومین جز تشکیل دهنده امولسوین قیری است. امولسیون سازها، مواد شیمیایی با سطح فعال هستند که آنیونی‌، کاتیونی و غیر یونی بودن امولسیون را مشخص می‌نماید. در تهیه امولسیون قیری، مقدار جزیی از این ماده شیمیایی به منظور تسهیل در تشکیل گلبول‌های قیر و تعلیق پایدار به آن اضافه می‌شود.برای تهیه امولسیون قیری مناسب باید در انتخاب امولسیون ساز نهایت دقت را مبذول داشت. ترکیبات شیمیایی زیادی در دسترس است که می‌توان از آنها به عنوان امولسیون ساز استفاده نمود‌.

شرکت گوهرابنیه پایتخت آماده خدمت رسانی و ارائه خدمات به شما هموطنان گرامی میباشد،شماره تماس کارشناس فنی:09121754110

پایدار کننده‌ها: در تهیه امولسیون‌های قیری برای مصارف راهسازی مقدار امولسیون‌ساز نسبت به وزن کل امولسیون بین ۰/۵ تا ۱ درصد است. این مقدار امولسیون ساز معمولاً برای جوگیری از به هم پیوستن و لخته شدن قیر کافی است. ولی در بعضی موارد لازم است که پایداری امولسیون قیری را نیز افزایش داد. برای این منظور ماده دیگری به نام پایدار کننده به امولسیون اضافه می‌شود. پایدار کننده‌ها را می‌توان در‌ تهیه امولسیون قیری یا در مراحل بعدی اضافه نمود. از انواع متداول پایدار کننده‌ها می‌توان از کازئین، صابونه‌های پتاسیم و رزین وینشول نام برد.

خواص امولسیون‌های قیری: به طور کلی استفاده از امولسیون قیری موجب ایمنی بیشتر، صرفه جویی در هزینه‌، تنوع کاربرد، صرفه جویی در انرژی و ایجاد آلودگی کمتر می‌شود. در جریان استفاده از امولسیون‌های قیری نیازی به حرارت دادن زیاد و خشک نمودن مصالح سنگی نیست. و با مصالح سنگی مرطوب نیز قابل مصرف است. لذا مصرف آن ها از نظر ایمنی و اقتصادی نسبت به قیرهای معمولی برتری دارد. استفاده از امولسیون قیری بر روی بستر مرطوب شنی و آسفالتی راه نیز میسر است. و بر خلاف قیرهای محلول فقط آب تبخیر می‌شود‌. از نظر زیست محیطی و اقتصادی مطلوب‌تر است. استفاده از امولسیون قیری به ویژه در مناطق شهری برای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا مناسب است.

فروش انواع  امولسیون‌های قیری در کرج و تهران

کند روانی: مقاومت سیالات را در برابر جاری شدن، کندروانی گویند. کند روانی امولسوین قیری باید به اندازه‌ای باشد تا در مدت زمان ذخیره سازی قابل قبولی باقی بماند. لذا تولید کنندگان باید قادر به تولید امولسیون قیری با کندروانی مورد نظر باشند. عوامل بسیاری بر کندروانی امولسیون‌های قیری تاثیر می‌گذارند از مهمترین آنها میزان قیر، دمای امولسیون قیری و تئزیع اندازه ذرات قیر پخش شده در امولسیون است.نوع و مقدرا ماده امولسیون ساز‌، نوع و مقدار پایدار کننده و میزان املاح موجود در قیر از دیگر عواملی هستند که در کندروانی امولسیون‌های قیری موثرند. کندروانی قیر همچنین بر کندروانی امولسیون اثر می‌گذارد.
نشست: نشست فرایندی است که طی آن طی فاز قیر یا بخشی از آن سمت ته ظرف امولسیون حرکت می‌کند. اگر ذارت قیر در امولسیون نشست نمایند. بدین معنی نیست که امولسیون قیر ناپایدار است، غالباً همزدن آرام، امولسیون قیری را به کیفیت اولیه بر می‌گرداند. به هر حال اگر پایداری امولسیون قیر ضعیف باشد، ممکن است نشست منجر به انعقاد و شکست امولسیون شود. در این حالت با همزدن نمی‌توان کیفیت امولسیون را به مدت زیادی حفظ کرد. درجه نشست امولسیون نشان دهنده عمر بهره برداری از آن است.نشست امولسیون به واسطه نیروی ثقل و اختلاف وزن مخصوص بین دو فاز آن است، حتی اگر این اختلاف کم باشد.
لخته شدن: لخته شدن فرایندی است که در آن ذارت قیر شروع به چسبیدن به یکدیگر می نمایند. اغلب اوقات در این فرایند ذره بزرگتر مرکزی که ذرات کوچکتر اطراف آن را احاطه نموده، تشکیل می‌شود. ذارت لخته شده قیر غالباً با هم زدن مجدد پراکنده می‌شوند.
قیر امولسیون تند شکن: قیر امولسیون تند شکن  ناپایدار روی سطح مصالح خیلی سریع شکسته می‌شوند و یک لایه بسیار نازک از قیر را به جای می‌گذارند. مصرف عمده ی آن ها در آب بندی با مصالح سنگی، آب بندی با ماسه، آسفالت‌های سطحی و ماکادام نفوذی می باشد.قیر امولسیون تندشکن برای آنکه در سطح راه جاری نگردند، از کند روانی بالایی برخوردار می باشند.
قیر امولسیون کند شکن: این دسته شامل قیر امولسیون کند شکن  می باشد که نسبت به امولسیون‌ تندشکن پایداری بیشتری دارند و می‌توان  آنها‌ را با مصالح سنگین مخلوط کرد.چراکه که بلافاصله پس از تماس با سنگدانه‌ها نمی شکنند و ترکیب آسفالتی برای چند دقیقه کارایی خود را حفظ می‌نماید. قیر امولسیون کند شکن معمولا د‌ر کارخانه‌های آسفالت سیار تولید شده و ‌یا به شکل آسفالت مخلوط در محل مورد استفاده قرار میگیرند.قیر امولسیون کندشکن پوشش بهتری در دمای بالای محیط  به مصالح سنگی‌ می‌دهند.
قیر امولسیون دیرشکن: این دسته شامل قیر امولسیون دیرشکن  می باشد که بعد از تماس با مصالح سنگی پایداری بسیار زیادی دارند. این قیر امولسیون را می‌توان با مصالح سنگی با دانه بندی پیوسته و مقادیر زیادی ریزدانه استفاده کرد. قیر امولسیون دیرشکن  روانی کمی دارد که می‌توان با اضافه کردن به آب، کندروانی آنها را بیشتر کاهش داد.این گروه وقتی رقیق می شوند می‌توانند برای اندود سطحی‌،‌ آب بندی سطح روسازی بدون مصرف سنگدانه و فرونشاندن گرد و غبار استفاده گردند. اگر سرعت شکست تندتری در مخلوط آسفالتی‌، بهعنوان مثال در دوغ آب قیر امولسیون دیرشکن  مورد نیاز باشد می‌توان به آن سیمان پرتلند یا آهک هیدراته اضافه کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.