ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

اجرای عایق کاری قیر امولسیون در کرج و تهران

اجرای عایق کاری قیر امولسیون در کرج و تهران: امولسیون‌های قیری: چنانچه ذرات قیر معلق در امولسیون دارای بار الکتریکی منفی باشد، آن را امولسیون قیری آنیونیک گویند. این نوع امولسیون‌ها به مصالح سنگی آهکی که دارای بار الکتریکی مثبت هستند، بهتر می‌چسبند.‌ امولسوین قیری آنیونیک به سه نوع تندشکن، کندشکن و دیر شکن تقسیم می‌شوند.موارد کاربرد امولسیون‌های قیری: ‌استفاده از امولسیون‌های قیری برای ساخت و نگهداری راه، روش جدیدی نیست. کاربردهای آن فقط محدود به قیرپاشی و تثبیت گرد و غبار در راه‌های شنی و خاکی می‌شود. کمبود اطلاعات و عدم تولید انواع مختلف امولسیون‌های قیری، استفاده از آن ها را محدود کرده بود.

اجرای عایق کاری قیر امولسیون در کرج و تهران

در حال حاضر بیشترین مصرف این قیرها در ساخت آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها‌، راه‌های اصلی‌‌، فرعی و روستایی به روش آسفالت سرد‌، انواع آسفالت‌های حفاظتی (آسفالت سطحی، دوغاب آب بند‌ امولسیون قیری و …)، اندود سطحی‌، مصرف در لکه گیری و نگهداری و بهسازی راه‌ها، تثبیت خاک و فرونشاندن گرد و غبار است. یکی از مزایای امولسیون قیری نسبت به قیرهای محلول امکان استفاده آنها بر روی سطوح مرطوب است که بدون از دست دادن چسبندگی، لایه نازکی از قیر را بر روی مصالح سنگی یا سطوح روسازی بر جای می‌گذارد.

شرکت گوهرابنیه پایتخت آماده خدمت رسانی به شما هموطنان گرامی میباشد،شماره تماس کارشناس فنی:09121754110

با مصرف امولسیون‌های قیری، تعمیر، نگهداری و بهسازی راه‌ها در مناطق دور افتاده که از محل کارخانه آسفالت فاصله زیادی دارند با استاندارد بالا قابل اجرا است. امولسیون‌های قیری بر حسب مورد در تمامی کارهای آسفالتی گرم و سرد، انواع آسفالت‌های حفاظتی‌، اندود سطحی و نفوذی و تثبیت خاک به کار می روند. موارد کاربرد امولسیون‌های قیری به شرح زیر است: 1: مخلوط‌های آسفالتی گرم 2: مخلوط‌های آسفالتی سرد 3: آسفالت مخلوط در محل 4: آسفالت‌های حفاظتی و آب بندی 5: آسفالت سطحی یک لایه‌ای 6: آسفالت سطحی چند لایه‌ای 7: اندود اب بندی با مصالح سنگی 8: اندود آب بندی با ماسه 9: ماکادام نفوذی با فضای خالی کم وزیاد 10: قیر پاشی‌ها 11: اندود سطح بدون سنگدانه 12: اندود نفوذی برای سطوح قابل نفوذ 13: اندود سطحی 14: غبار نشانی 15: مالچ پاشی 16: پر کردن تعمیرات 17: تعمیرات و لکه گیری فوری و غیر‌ فوری 18: ‌‌مخلوط نمودن قیر با آب به صورت امولسیون قیری

استفاده از امولسوین قیری در راهسازی است. و مصرف امولسیون‌های قیری، به حرارت زیاد یا حلال‌های نفتی زیاد نیاز ندارد و می‌تواند با مصالح سرد یا حتی مرطوب به کار برده شود.


اجرای عایق کاری قیر امولسیون در کرج و تهران

اجزای تشکیل دهنده امولسیون‌های قیری: قیر‌، آب و امولسیون ساز اجزای اصلی تشکیل دهنده امولسیون‌های قیر هستند. در بعضی موارد ممکن است جز امولسیون ساز امولسوین قیری حاوی پایدار کننده نیز باشد. تحقیق در مورد سه جز اصلی تشکیل دهنده امولسیون قیری، یعنی قیر، آب و امولسیون ساز جهت درک عملکرد امولسیون قیری ضروری است.

قیر: قیر به عنوان ماده چسباننده به شکل‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیر در دمای محیط به حالت جامد یا نیمه جامد است که کارایی لازم را ندارد ولی م‌توان آن را به سه روش قابل استفاده که شامل مواد زیر است.
حرارت دادن: 1: مخلوط نمودن قیر با حلال‌های نفتی (قیر محلول) 2: مخلوط نمودن قیر با آب به صورت امولسیون قیری 3: حرارت دادن
معمولاً برای مخلوط‌های آسفالتی گرم و موقعی به کار می‌رود که حجم کار آسفالتی زیاد و وسایلی که بتوان مخلوط آسفالتی را تا زمان کاملاً گرم نگهداری نموده و در دسترس باشد. این روش از نظر اقتصادی برای کارهای کوچک یا مواردی که تجهیزات لازم در احتیار نباشد، مناسب نخواهد بود. در این روش ابتدا قیر و مصالح سنگی، گرم و در کارخانه آسفالت مخلوط می‌شوند. سپس مخلوط آسفالتی به محل حمل، در سطح را ه پخش و کوبیده می‌شود. اما در مناطق دور افتاده و کوهستانی فراهم کردن کارخانه آسفالت و ماشین آلات لازم برای ریختن آسفالت گرم همیشه امکان پذیر نیست. و نیاز به روش مناسبی است که بتوان از قیر و مصالح سنگی سرد، آسفالت تهیه نمود. لذا روش دوم یعنی رقیق کردن قیر با استفاده از حلال‌های نفتی و تهیه قیرهای محلول مطرح می‌شود.
تهیه و استفاده از قیرهای محلول امروزه گران تمام می‌شود. زیرا باعث هدر رفتن حلال‌های نفتی می‌شود که هیچگونه نقشی در چسبندگی ندارند و به علاوه مسئله آلودکی محیط زیست به عنوان استفاده از حلال‌های نفتی و نیز خطرات و صدمات ناشی از آتش سوزی مسائلی هستند که امروزه کاربرد این روش را محدود می‌نماید.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.