فروش انواع عایق قیری در اندیشه کرج:قیر:جسم سیاهی است که از شمار زیادی هیدروکربون ، که به سیستم کولوئیدی در هم شده اند ، درست شده و دارای هیدروکربورن های گوگرد دار و اکسیژن دار هم هست . با گرما دادن به قیر ، از سفتی خمیری به شلی و آبکی میرود و در روغنهای معدنی حل میشود . قیر چسبنده است و دانههای سنگ را به همدیگر میچسابند ، این است که در ساختن رویههای سیاه آسفالتی مصرف میشود . آب در قیر نشئت نمیکند ، از این رو با آن ساختمانها را آب بندی میکنند .
ویژگیهای عمومیقیرها:خصوصیات عمومیقابل توجه چسبانند ه ای سیاه عبارتند: 1:غیرقابل نفوذ بودن در برابررطوبت وآب 2: عایق الکتریکی 3: قابلیت ارتجاع 4: پایداری متوسط در برابر اسیدها ,بازهاونمکها 5: چسبندگی به سایر مصالح
معایب عمده قیر: 1:خواص فیزیکی ومکانیکی آنها با افزایش دما تغییرمیکند,نرم وروان میشوند.2: در برابر گرمای زیاد تجزیه شده,میسوزندو به ذغال بدل میشوند و خاصیت جسبندگی خودرا از دست میدهند 3:–در برابر فشار زیاد تغییر شکل میدهند. 4:در روغنهای معدنی وبرخی حلالها مانند سولفورکربن حل میشوند. 5: در محیطهای مرطوب و آلوده به خاک چسبندگی خود را از دست میدهند.انواع قیر:قیر استخراج شده از نفت یا سنگ های معدنی مخصوص، قیر خالص نام دارد که با توجه به منشاء تشکیل، طبقه بندی می شود. قیرهای خالص همچنین برای اینکه خواص مورد نظر برای کاربردهای مختلف را پیدا کنند، تحت فرآیندهای دیگر قرار می گیرند و انواع مختلف قیر را ازجمله قیر دمیده، قیر محلول، قیر امولسیون، قیر پلیمری و... را تشکیل می دهند.
جهت خرید و مشاوره محصولات قیری شرکت گوهر ابنیه پایتخت با کارشناس فنی شرکت تماس حاصل فرمایید:09121754110
عایق کاری: از قیر معمولا برای عایق بندی بام ها و کف حمام ها استفاده می شود. معمولا به منظور تثبیت قیر، آن را همراه با گونی مورد استفاده قرار می دهند که به آن قیرگونی گفته می شود. الیاف گونی نقش مسلح کننده قیر را دارند و قیر را در محل خود تثبیت می کنند. هم چنین محصولاتی مانند مقوای قیری یا نمد قیری (تیشو) که با نام های تجاری نظیر ایزوگام و... ارائه می شوند نیز کاربردی مشابه قیرگونی دارند.
انواع قیر:قیرهای خالص:قیرهایی که مستقیماً در برج تقطیر در خلاء پالایشگاه به دست میآید و یا مختصری در جریان فرآیند هوادهی قرار میگیرد، قیرهای خالص نامیده میشود. این قیرها باید همگن و فاقد آب بوده و در دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد کف نکند. قیرهای خالص در اثر فشار و حرارت به صورت مایع غلیظ و آبگون تغییر شکل میدهد و در حرارت کم حالت الاستیک و فنری دارد.
قیرهای محلول:قیرهای محلول، یا قیرهای پس برگشته، از حل کردن قیرهای خالص در حلالها یا روغنهای نفتی به دست میآید. نوع و کیفیت قیرهای محلول به کیفیت قیرهای خالص اصلی، نوع و مقدار حلال بستگی دارد. هر اندازه مقدار حلالهای نفتی در قیرمحلول زیادتر باشد، روانی آن بیشتر است. معمولاً درصد حلال مصرفی در قیرهای محلول، از ۲۰ تا ۵۰ درصد تغییر میکند. قیرهای محلول در راهسازی برای اندودهای سطحی، نفوذی، آسفالت سطحی، آسفالت سرد کارخانهای یا مخلوط در محل، مصرف می شوند.