ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی
ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج

ایزوگام تهران کرج, فروش نصب ایزوگام در تهران کرج, بهترین شرکت ایزوگام شرق, ایزوگام دلیجان, فروش قیر ماستیک, عایق کاری پشت بام سقف حمام دستشویی

آببندی بتن و سازه های بتنی با استفاده از مواد نانو

آببندی بتن و سازه های بتنی با استفاده از مواد نانو: استفاده از مواد نانو با ساختار نانویی و کیفیت بالا: با نفوذ به سطح بتن و ایجاد چسبندگی بدون واسطه و عدم ایجاد لایه، در گذر زمان از سطح بتن جدا نشده و منجر به آب بندی با کیفیت و مقاوم در گذر زمان می شود و از جمله تفاوت های آن نسبت به بقیه چسب ها و رزین ها مقاومت دمایی بالای آن است که از منفی 70درجه زیر صفر تا مثبت 100 درجه سانتی گراد می باشد علاوه بر کیفیت و ارزان بودن نحوه اجرایی که به صورت جذبی و فرچه ای، هم سرعت اجرای بالایی دارد و هم باعث رنگ آمیزی همساز با محیط زیست و بدون مواد شیمیایی و باعث جلوگیری از ایجاد و رشد انواع جلبک ها و خزه ها و انواع قارچ ها و کپک ها در سطوح بتنی و استخر ها می شود. استفاده از شیوه های صحیح و علمی توام با تجربه اجرایی بالا می تواند، گامی موثر جهت اقتصادی نمودن بحث آب بندی و همچنین نتیجه صد در صد در ساخت مخازن و استخرهای بتنی شود.

 

  آببندی بتن و سازه های بتنی با استفاده از مواد نانو

موارد کاربرد: 1- آب بندی استخرها و آبنماها (پوشش های آب بند) 2- ساخت عایق های رطوبتی نظیر عایق بام و ... 3- ساخت رنگ های آکریلیک پایه آب سطوح داخلی و خارجی ساختمان 4- ضدآب سازی پوشش های سلولزی (مولتی کالر) و پوشش های فلزی و چوبی و بتنی  5- استفاده بعنوان پرایمر زیر کار رنگ در سطوح مختلف 6- ساخت کنیتکس های پایه آب 7- تهیه بتن استاندارد و بسیار قوی 8- چسب بتن استاندارد و بسیار قوی 9- ساخت چسب کاشی واتر پروف 10- افزودن به چسب کاشی جهت بالابردن استحکام و مقاومت در برابر رطوبت 11- قابلیت رنگ پذیری به هر رنگ دلخواه
آب بندی بتن و سازه‌های بتنی: در صورتی‌ که عملکرد صحیح سازه ساخته شده به ناتراوا بودن آن وابسته باشد، آب بندی بتن امری است که در تمامی مراحل مطالعات اولیه، طراحی، ساخت بتن و اجرای سازه همواره باید مدنظر بوده و توسط افراد متخصص انجام شود. بسته به استفاد از سازه بتنی آبی (مانند مخازن بتنی آب شرب و تصفیه خانه‌های آب و فاضلاب) از آنجائی که هدف از طراحی و ساخت چنین سازه‌هایی حفظ آب‌ یا فاضلاب برای مدت زمان طولانی درون آن است و در این مدت فرایندهای تخصصی زیادی بر روی آن انجام خواهد شد، عدم تراوش و عمر مفید بالای سازه موضوعی است که با سطح عملکرد آن رابطه مستقیم دارد. در کل می‌توان این گونه بیان کرد که در سازه‌های بتنی توجه به نحوه عملکرد به هنگام بهره‌برداری در تمامی فازهای طراحی و اجرایی اهمیت ویژه‌ای دارد.

اصول آب بندی بتن: برای آب بندی بتنِ یک سازه اقدامات مختلفی در مراحل اجرا  و پس از اجرا صورت می‌گیرد. برخی از این اقدامات به هنگام تولید بتن و برخی پس اجرا و قبل از بهره‌برداری انجام می‌شود. تولید بتنی مناسب، استفاده از مواد آب بند پوششی و استفاده از واتر استاپ های داخل بتن از جمله راهکارهای آب بندی بتن به شمار می‌رود.

آببندی بتن و سازه های بتنی با استفاده از مواد نانو

شرکت گوهرابنیه پایتخت آماده خدمت رسانی و ارائه خدمات خود به شما هموطنان گرامی میباشد،شماره تماس کارشناس فنی شرکت:09121754110

استفاده از مواد افزودنی مناسب در اختلاط اولیه بتن: مواد افزودنی مناسب با خاصیت روان کنندگی بالا (روان کننده و فوق روان کننده ها) سبب کاهش نسبت آب به سیمان و افزایش سهولت متراکم سازی بتن می‌شوند که این امر نیز به نوبه خود باعث کاهش قطر لوله های مویین، افزایش وزن مخصوص و تراکم بتن و در نتیجه سبب کاهش نفوذ پذیری آن می‌شود. این مواد علاوه بر آن با لغزنده کردن سطوح داخلی لوله‌های مویین درون بتن سخت شده، بواسطه از میان بردن نفوذ آب از طریق خاصیت اسمزی نفوذ پذیری بتن را کاهش می‌دهد. ایجاد حباب‌های ریز هوا و در نتیجه قطع لوله‌های مویین نیز فرآیند دیگری است که به هنگام استفاده از مواد افزودنی مناسب در بتن رخ داده و موجب کاهش نفوذ پذیری بتن می‌شود. استفاده از ژل میکروسیلیس نیز موجب ایجاد سیلیکات کلسیم محلول در آب می‌شود و نفوذ پذیری بتن را بصورت مناسبی کم می‌کند. افزودنی‌های آب بند کننده بتن در کل باید دارای دو خاصیت کاهش دهندگی نفوذ پذیری آب و دفع کنندگی آب یا آب گریزی باشند.
‌آب بندی ثانویه بتن پس از بتن ریزی: در این روش با استفاده از انواع خاص ملات، دیواره‌ها و کف‌های بتنی آب بند می‌شوند. برای آب بندی بتن دیواره‌های بتنی، ملات به صورت لایه‌ای آب بند و به صورت غشایی بر روی سطح تمام شده بتن اجرا می‌شود. ملات مورد استفاده در این روش آب بندی، پایه سیمانی بوده و با مواد پلیمری اصلاح شده است. این ملات در چندین لایه اجرا و ضخامت نهایی آن ۳ تا ۵ سانتی متر می‌شود. به دلیل وجود مواد پلیمری و میکروسیلس در این ملات، پس اجرا  یک لایه انعطاف پذیر، مقاوم و آب بند بر روی سطح بتن ایجاد می‌شود.
در صورت استفاده از این نوع مواد همواره باید مشخصات شیمیایی آن ها بررسی شده و بسته به محل استفاده نوع مناسب  انتخاب شود، وجود یون کلر، امکان استفاده در سطوح عمودی و سطوح افقی، امکان استفاده در برابر فشار آب منفی و مثبت، مقاومت در برابر مواد خورنده شیمیایی، قابلیت استفاده در تماس با آب آشامیدنی از جمله نکاتی است که اغلب باید در انتخاب مناسب در نظر داشت.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.